Αίγιο: 67χρονη πήγε στο νοσοκομείο με κάταγμα και κατέληξε πριν κάνει εξετάσεις
Η 67χρονη κατέρρευσε, ενώ περίμενε στο ακτινολογικό τμήμα του νοσοκομείου Αιγίου για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις
Μια 67χρονη γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο του Αιγίου για να αντιμετωπιστεί κάταγμα που είχε υποστεί και την ώρα που βρισκόταν στο ακτινολογικό τμήμα για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις αισθάνθηκε αδιαθεσία κι έπεσε στο δάπεδο αναίσθητη! Αμέσως οι γιατροί κινητοποιήθηκαν αλλά δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.
Η περίπτωση ερευνάται από το Αστυνομικό Τμήμα Αιγιάλειας.
Το περιστατικό είναι το δεύτερο με αιφνίδιο θάνατο ασθενούς μετά την περίπτωση του άνδρα που έφυγε από το νοσοκομείο του Ρίου χωρίς την άδεια των γιατρών και ξεψύχησε στην πύλη του νοσοκομείου.
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.