Εξιχνιάστηκε η κλοπή χρηματοκιβωτίου με 62.000 ευρώ

Εξιχνιάστηκε η κλοπή χρηματοκιβωτίου με 62.000 ευρώ

Ενάμισι χρόνο μετά την εισβολή διαρρηκτών στις εγκαταστάσεις του Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων στην περιοχή της Ηράκλειας

Serres-klopi-xrimatokibwtio
Ενάμισι χρόνο μετά την εισβολή διαρρηκτών στις εγκαταστάσεις του Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων στην περιοχή της Ηράκλειας Σερρών και την αρπαγή του χρηματοκιβωτίου που περιείχε μεγάλο ποσό, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας βρήκαν την άκρη για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Η κλοπή έγινε το βράδυ της 20ης Μαΐου 2021, όταν οι δράστες εξουδετέρωσαν το σύστημα συναγερμού του Τ.Ο.Ε.Β., διέρρηξαν το κτίριο και στη συνέχεια «σήκωσαν» ένα χρηματοκιβώτιο που περιείχε 61.258 ευρώ, ενώ άρπαξαν και 700 ευρώ από ένα συρτάρι του γραφείου. Το κλεμμένο χρηματοκιβώτιο εντοπίστηκε παραβιασμένο την επόμενη ημέρα από τους αστυνομικούς σε αγροτική περιοχή και αποδόθηκε σε υπεύθυνο του οργανισμού.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίστηκε με επιμονή και είχε ως αποτέλεσμα να ταυτοποιηθεί ως ένας από τους δράστες ένας 38χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών. Η προανάκριση συνεχίζεται για την ταυτοποίηση των στοιχείων των συνεργών του και για την εξιχνίαση τυχόν συμμετοχής τους και σε άλλες παρόμοιες κλοπές.



Ειδήσεις σήμερα:

Τα... δάκρυα του αμφιλεγόμενου ψυχολόγου Τζόρνταν Πίτερσον για τους «ακούσια άγαμους» - Δείτε βίντεο

Κόρη πολιτικού ανάμεσα στα 141 θύματα του revenge porn στην Πάτρα

Άμεση ανάλυση Le Figaro για το σαμποτάζ στον Nord Stream: Οι 3 λόγοι που «δείχνουν» Ρωσία  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης