Λάρισα: Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων - Τρεις τραυματίες
Υπήρχαν σταματημένα αυτοκίνητα λόγω εργασιών που γίνονται στο σημείο, τα οποία και χτύπησε διερχόμενο όχημα
Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (23/9) στο 8ο χιλιόμετρο Λάρισας - Φαρσάλων.
Σύμφωνα με πληροφορίες του larissanet, υπήρχαν σταματημένα αυτοκίνητα λόγω εργασιών που γίνονται στο σημείο, τα οποία και χτύπησε διερχόμενο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να σημειωθεί η καραμπόλα.
Από τη σύγκρουση υπήρξαν τρεις τραυματίες που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, για την παροχή βοηθειών.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.