Συνελήφθη τo πρωί της Παρασκευής, στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, ο 49χρονος άνδρας που επιτέθηκε με δρεπάνι σε 43χρονοκαι τον έστειλε στο νοσοκομείο.
Πιο αναλυτικά, το πρωί της Παρασκευής στην Πτολεμαΐδα, ο 49χρονος, με τη χρήση αιχμηρού αγροτικού εργαλείου, τραυμάτισε τον 43χρονο. Το αιχμηρό αγροτικό εργαλείο κατασχέθηκε.
Προανάκριση για την υπόθεση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας