Κορινθία: Τρεις συλλήψεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Κορινθία: Τρεις συλλήψεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Τρεις Ρομά ηλικίας 24, 26 και 28 χρονών βρίσκονται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. για υποθέσεις που εκκρεμούσαν

omada_dias_katadiwksi_xr
Τρεις Ρομά οι οποίοι αναζητούνταν για απόπειρα ανθρωποκτονίας και σε βάρος τους είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης από τον ανακριτή Πλημμελειοδικών Κορίνθου τα οποία εκκρεμούσαν, έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών με επιχειρήσεις που εκτελέστηκαν ταυτόχρονα σε δυο περιοχές της Κορινθίας.

Από τους αστυνομικούς του τμήματος Βέλου- Βόχας που έκαναν έφοδο στο Βραχάτι, συνελήφθησαν δύο από τους αναζητούμενους ηλικίας 24 και 28 χρόνων, ενώ από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας συνελήφθη στην Κόρινθο ένας 26χρονος. Και οι τρεις οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου.

Συλλήψεις αναζητούμενων για κλοπές

Σε έλεγχο υποβλήθηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας Έλληνας στη Λαμία και συνελήφθη, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Λαμίας για διακεκριμένη κλοπή και κλοπή. Έτσι, παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας που τον παρέπεμψε να απολογηθεί.

Στο ύψος του Βελεστίνου, αστυνομικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Μαγνησίας σταμάτησαν για έλεγχο το όχημα που οδηγούσε μία Ελληνίδα και διαπίστωσαν ότι σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για κλοπή. Η γυναίκα συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.


Ειδήσεις σήμερα:

Μαχσά Αμινί: «Φλέγεται» το Ιράν - Πώς ξεκίνησε και πώς φούντωσε η «επανάσταση των γυναικών»


Ο δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης χώρισε με τον σύζυγό του

Γιώργος Καπουτζίδης: «Αρένα» το Twitter για την fake υποψηφιότητά του με τη ΝΔ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης