Θεσσαλονίκη: Ξέσπασε η μητέρα του 45χρονου που δολοφονήθηκε σε ληστεία

Θεσσαλονίκη: Ξέσπασε η μητέρα του 45χρονου που δολοφονήθηκε σε ληστεία

Η ληστεία μετά φόνου που συγκλόνισε τη χώρα, έγινε τον Νοέμβριο του 2021, όταν ο 44χρονος Μάριος, ήρθε αντιμέτωπος την ώρα που εργάζονταν στο κατάστημα ψιλικών με έναν ληστή- Δείτε βίντεο

listeia-marios
«Μου σκότωσαν το παλικάρι μου 45 χρόνων. Τον έχω στο τηλέφωνο να παίζει με την κιθάρα του και να τραγουδάει. Τον ακούω κάθε μέρα μέχρι σήμερα. Τα πόδια μου λύγισαν, δεν αντέχω πια, έχασα το στήριγμα μου».

Με αυτά τα λόγια η κυρία Τούλα, η μητέρα του 44χρονου Μάριου που δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια ληστείας που έγινε τον περσινό Νοέμβριο σε ψιλικατζίδικο στην περιοχή της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη, ξεσπάει μιλώντας στο protothema.gr και περιγράφει τις δύσκολες ώρες που ζει από την ημέρα που σκότωσαν το μοναχοπαίδι της.

Η δική ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί το πρωί της Τετάρτης, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, όμως πριν ξεκινήσει διεκόπη για την επόμενη εβδομάδα, λόγω κωλύματος του δικηγόρου ενός εκ των κατηγορουμένων. Στο εδώλιο θα κάτσουν δύο άτομα, ένας 27χρονος Αλβανός που κατηγορείται οτι τράβηξε την σκανδάλη και ένας 37χρονος συνεργό του που φέρεται να περίμενε έξω από το κατάστημα την ώρα της ληστείας.
mitera-mariou-1
  

Η ληστεία μετά φόνου που συγκλόνισε τη χώρα, έγινε τον Νοέμβριο του 2021, όταν ο 44χρονος Μάριος, ήρθε αντιμέτωπος την ώρα που εργάζονταν στο κατάστημα ψιλικών με έναν ληστή, ο οποίος με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και φορώντας γάντια, εισήλθε στο μαγαζί και τον απείλησε με όπλο. Ο άτυχος άντρας, όπως καταγράφηκε και στο βίντεο ντοκουμέντο από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος, του οποίος δημοσίευσε το protothema.gr, φέρεται να αντιστάθηκε, με αποτέλεσμα ο 27χρονος δράστης, αλβανικής καταγωγής, να τον πυροβολήσει στο κεφάλι.
Κλείσιμο
Ληστεία στην Τούμπα


Ξέσπασε η μητέρα και όρμησε στους δράστες

Το πρωί της Τετάρτης επικράτησε ένταση μέσα στη δικαστική αίθουσα όταν η μητέρα του θύματος πλησίασε τους κατηγορούμενους φωνάζοντας πως "είστε φονιάδες, σκοτώσατε το παιδί μου" και επιχείρησε να χτυπήσει τον δράστη, με τους αστυνομικούς να επεμβαίνουν άμεσα και να την απομακρύνουν με ήρεμο τρόπο.

Με δάκρυα στα μάτια και φανερά ταραγμένη, η μητέρα του 44χρονου Μάριου περιέγραψε πως από την μία ημέρα στην άλλη καταστράφηκε η ζωή της όταν οι δράστες δολοφόνησαν το παιδί της.
Ξέσπασε η μητέρα του Μάριου που δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια ληστείας στη Θεσσαλονίκη
 
Ξέσπασε η μητέρα του Μάριου που δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια ληστείας στη Θεσσαλονίκη
 

"Με έχουν φέρει σε άθλια κατάσταση. Με στηρίζουν μόνο τα αδέρφια μου. Μου πήραν τα πάντα όλα, δεν αντέχω άλλο πια. Εκεί που ήμουν με το παιδι μου, πλέον έχω μόνο τις φωτογραφίες του. Έχω τις μπουμπουνιέρες του μεχρι και το τελευταίο ποτήρι που έπινε νερό. Σηκωνονομαι κάθε μέρα και του λέω "καλημερα Μάριε και καληνύχτα" . Δεν μπορώ ούτε να φάω στο πιάτο του το βλέπω και κλαίω", ανέφερε η μητέρα του θύματος.

"Δεν φεύγει από το μυαλό μου μέρα νύχτα. Δεν θέλουν ισόβια, αυτοί πρέπει να καούν στη φωτιά. Έτσι θα ηρεμήσω. Το παιδί μου δεν το φέρνει κανείς πίσω. Πηγαίνω στο μνήμα του επάνω και θέλω να πουλήσω το σπίτι για να πάω να μείνω πιο κοντά στο παιδί μου. Να πηγαίνω να του μιλάω και να του ανάβω το καντήλι. Τον θέλω εδώ. Θέλω να φύγω μέσα από εκείνο το σπίτι, όλα τον θυμίζουν. Το παιδί μου το σκότωσαν οι δολοφόνοι, οι φονιάδες. Το Σκότωσαν στις 6 Νοεμβρίου, εκείνη την ημέρα το παιδί μου βαφτίστηκε και αυτοί το δολοφόνησαν", είπε.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Πούτιν ανακοίνωσε μερική επιστράτευση στη Ρωσία - «Δεν μπλοφάρω για τα πυρηνικά»

Τραγωδία στην Τρίπολη: Νεκρός 15χρονος μετά από βόλτα με ποδήλατο

Βροχές από το μεσημέρι στην Αττική, υποχωρεί η θερμοκρασία σε όλη τη χώρα - Πού θα εκδηλωθούν καταιγίδες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης