Θύμα κλοπής σε συνοικία του Χαλανδρίου έπεσε πριν από λίγη ώρα η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη.
Όπως αναφέρει στο protothema.gr όλα συνέβησαν ξαφνικά καθώς περπατούσε στο δρόμο. Ο δράστης ή οι δράστες κατάφεραν και της αφαίρεσαν το πορτοφόλι χωρίς να το καταλάβει. Όταν λίγη ώρα αργότερα εκείνη το χρειάστηκε έψαξε να το βρει μόνο που είχε κάνει «φτερά» :
«Περπατούσα στο δρόμο και μου πήραν το πορτοφόλι μέσα από την τσάντα. Πώς και γιατί, δεν κατάλαβα ειλικρινά. Είχα μέσα τα πάντα, χρήματα, κάρτες, δίπλωμα. Έκανα ακυρώσεις και θα πάω στο αστυνομικό τμήμα».
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.