Η Μέγκαν φορούσε κρυφό μικρόφωνο όταν χαιρετούσε πολίτες έξω από το κάστρο του Ουίνδσορ;

Η Μέγκαν φορούσε κρυφό μικρόφωνο όταν χαιρετούσε πολίτες έξω από το κάστρο του Ουίνδσορ;

Χαμός στο Twitter με πολλούς χρήστες να σχολιάζουν ότι ήθελε να ηχογραφήσει το πλήθος για το ριάλιτι που ετοιμάζει στο Netflix - Διάψευση από πηγή του κοντινού της περιβάλλοντος

prince-harry-queen-elizabeth
Οργιάζουν οι φήμες για το αν η «αντάρτισσα των Ανακτόρων», Μέγκαν Μαρκλ, είχε κρύψει ένα μικρόφωνο στο φόρεμά της ενώ χαιρετούσε το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί έξω από το Κάστρο του Ουίνδσορ για να θρηνήσει για τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», oι επικριτές της συζύγου του Χάρι ισχυρίζονται ότι, σε κάποιο σημείο στο φόρεμά της είχε τοποθετηθεί κρυφά ένα μικρόφωνο, με τις κακές γλώσσες να διερωτώνται αν με τον τρόπο αυτό ήθελε να καταγράψει την ιστορική στιγμή, ενόψει του επικείμενου ντοκιμαντέρ της για το Netflix.

Ωστόσο, πηγή κοντά στη Μέγκαν έσπευσε να διαψεύσει τη θεωρία συνωμοσίας λέγοντας χαρακτηριστικά: «Φυσικά δεν φορούσε μικρόφωνο».



Η ίδια πηγή απέρριψε ως «απαράδεκτους» τους ισχυρισμούς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ότι φορούσε μικρόφωνο στην ιστορική της βόλτα στο Ουίνδσορ, στο πλαίσιο της συμφωνίας της, ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων, με το Netflix. Το σχετικό δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας έχει κυκλώσει στην φωτογραφία που έχει ανεβάσει στην ιστοσελίδα το σημείο στο φόρεμα της Μέγκαν όπου φέρεται να έχει τοποθετήσει κρυφά το μικρόφωνο, σύμφωνα με τους χρήστες στα social media.

Κλείσιμο
Ορισμένοι εντόπισαν μια τσάκιση στη μέση του μαύρου φορέματος της Μέγκαν και σκέφθηκαν ότι φορούσε μικρόφωνο κάτω από το μαύρο φουστάνι της, κατά την κοινή εμφάνισή της με τον Ουίλιαμ και την Κέιτ έξω από το Κάστρο.

«Τι κρύβει η Μέγκαν κάτω από το φόρεμά της;» έγραψε κάποιος στο Twitter, ενώ κάποιοι άλλοι αναρωτήθηκαν μήπως ηχογραφούσε τη στιγμή για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει για το Netflix. «Φοράει η Μέγκαν Μαρκλ μικρόφωνο για να χρησιμοποιήσει τον θάνατο της βασίλισσας για το ριάλιτι που ετοιμάζει στο Netflix;» έγραψε άλλος χρήστης.



Ειδήσεις σήμερα:

Τσιγγάνα αγκάλιασε και φίλησε τον Πέτρο Φιλιππίδη έξω από το Δικαστήριο

Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Ειρήνη Παππά

To 64% των Τούρκων δεν θεωρεί «εχθρό» τον ελληνικό λαό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης