Πύργος: 61χρονος τσακώθηκε με Ρομά και συνελήφθη με «κοκτέιλ» ναρκωτικών και όπλα

Οι αστυνομικοί έκαναν σωματικό έλεγχο σε όλους τους πρωταγωνιστές του επεισοδίου και διαπίστωσαν ότι ο 61χρονος είχε στην κατοχή του τρεις συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητες κοκαΐνης, ηρωίνης και κάνναβης

«Ξινός» βγήκε σε έναν 61χρονο ο διαπληκτισμός του με τέσσερις Ρομά στην περιοχή της Συντριάδας στον Πύργο, το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς οι περίοικοι κάλεσαν την Αστυνομία και οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έφτασαν στο σημείο βρήκαν πάνω του... "κοκτέιλ" ναρκωτικών και παράνομο οπλισμό!

Οι αστυνομικοί έκαναν σωματικό έλεγχο σε όλους τους πρωταγωνιστές του επεισοδίου και διαπίστωσαν ότι ο 61χρονος είχε στην κατοχή του τρεις συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητες κοκαΐνης, ηρωίνης και κάνναβης, αλλά και δύο σουγιάδες και δύο ρόπαλα! Έτσι, του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών οπλοκατοχή και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου.

Καλλιεργούσε χασισόδεντρα έξω από το σπίτι του

Η έρευνα που διενεργήθηκε από αστυνομικούς του Β΄ τμήματος στην κατοικία ενός Έλληνα στην περιοχή του Δήμου Ηρακλείου και στους περιβάλλοντες χώρους, αποκάλυψε ότι καλλιεργούσε τρία δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης, ενώ είχε στην κατοχή του μικροποσότητα χασίς και σπόρους κάνναβης. Ο ένοικος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Το δίλημμα «εγώ ή ο Τσίπρας», επίθεση στον Ανδρουλάκη και άνοιγμα στο Κέντρο

Σχολεία: Επιστροφή στα θρανία χωρίς μάσκες και τεστ

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας και βροχές στα βορειοανατολικά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr