Θύμιος Μπουγάς για το bullying: «Μακάρι να υπάρξει κράτος να τους τιμωρήσει»

Θύμιος Μπουγάς για το bullying: «Μακάρι να υπάρξει κράτος να τους τιμωρήσει»

«Δεν ήξερα ότι με αναζητούσαν για 1,5 μήνα, ήμουν σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι με φωτοβολταϊκό για να έχω φως» αποκάλυψε

Bougas__1_
Ο Θύμιος Μπουγάς, που με την ιστορία του συγκλόνισε το πανελλήνιο, μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για την ζωή του, μετά την εξαφάνιση λόγω του bullying που δέχθηκε.

«Αισθάνομαι καλά με τον κόσμο προς το παρόν, δεν είναι όπως πρώτα. Δεν δίνω σημασία σε αυτούς που λένε ότι έκανα πράγματα, που δεν έχω κάνει. Είμαι πολύ καλά ψυχολογικά δεν έχω κανένα θέμα» είπε αρχικά.

Ο Θύμιος Μπουγάς σε συνέχεια των δηλώσεών του έκανε λόγο για το ατύχημα που είχε: «Το ατύχημα έγινε πριν 14 χρόνια, το 2008, δεν θυμάμαι και πολλά πράγματα. Είχα μεγάλη ταλαιπωρία, μέχρι που κάποιοι γιατροί σταμάτησαν να προχωράνε τη διαδικασία για αποκατάσταση. Ξαφνικά από το πρώτο χειρουργείο στο ΚΑΤ, μου είπαν ότι δεν θα ξαναέρθουν. Μου είπαν ότι θα με πάρουν τηλέφωνο και δεν με ξαναπήραν. Έμενα σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και μάζευα καλώδια για να πουλήσω τον χαλκό, έτσι ζουσα. Σταμάτησα να έχω επαφές με φίλους και οικογένεια, ήταν δική μου απόφαση».

Για την εξαφάνισή του και τις προσπάθειες από τις αρχές να τον εντοπίσουν, δήλωσε: «Δεν ήξερα ότι με αναζητούσαν για 1,5 μήνα, ήμουν σε εγκαταλελειμμένο σπίτι με ένα φωτοβολταϊκό για να έχω φως. Ήξεραν ότι ζω σε εγκατελελειμμένα σπίτια. Και όποιος πει ότι δεν το ήξερε, είναι ψεύτης μεγάλος. Δεν ήξερα ότι με αναζητούν, κόλλα ένα χαρτί σε μια κολώνα να το διαβάσω. Όταν με βρήκαν ήρθαν και έσπασαν το τζάμι της πόρτας και μπήκαν με φακούς».

Όσον αφορά στο bullying που δέχθηκε, εμφανίστηκε κατηγορηματικός και ζήτησε να αποδοθεί δικαιοσύνη: «Μακάρι να υπάρξει κράτος να τιμωρήσει τα παιδιά (που μου έκαναν bullying), διαφορετικά τα πράγματα θα συνεχιστούν. Έχω συνηθίσει τόσα χρόνια με το bullying, αν ήταν κάποιος άλλος και δεν άντεχε, τι θα έλεγαν μετά; Το θέμα δεν είναι αν ήξερε η τοπική κοινωνία, αλλά να το σταματήσουμε. Θέλω να βρω μια δουλειά, γιατί θέλω να συνεχίσω την ζωή μου».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmpylartqqyp)
Κλείσιμο

Υπενθυμίζεται ότι ο Θύμιος Μπουγάς είχε εξαφανιστεί στις 4 Μαΐου έπειτα από επίθεση εκφοβισμού που είχε δεχθεί από μια παρέα έντεκα νεαρών σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι όπου είχε βρει καταφύγιο. Μάλιστα στις 11 Μαΐου είχε εκδοθεί και σήμα εξαφάνισης από την υπηρεσία Silver Alert. Για την επίθεση εναντίον του 39χρονου έχουν ταυτοποιηθεί και οι 11 νεαροί. Δύο από αυτούς είχαν προσαχθεί στη Δ.Α. Ηλείας προκειμένου να καταθέσουν και είχαν αφεθεί ελεύθεροι. Μετά την ταυτοποίηση των στοιχείων του από την υποδιεύθυνση ασφαλείας Ηλείας, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις.


Ειδήσεις σήμερα:

Ελληνοτουρκικά: Και η Κολονά είδε τον χάρτη της Γαλάζιας Πατρίδας - Καθαρή απάντηση στις τουρκικές απειλές


Ενεργειακή κρίση: Σήμερα οι ανακοινώσεις κατά της σπατάλης ηλεκτρικής ενέργειας στο δημόσιο


Δίκη Φιλιππίδη: Η Ελπίδα Νίνου καταθέτει σήμερα - Η στήριξη στον σύζυγό της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης