Συνατήθηκε με τα δύο αδέλφιά του -Παναγιώτη και Αγγελική- ο Θύμιος Μπουγάς από τον Πύργο, που είχε εξαφανιστεί μετά το άγριο bullying που δέχθηκε πριν από μερικούς μήνες.
Η δημοσιογράφος Νατάσα Μποζίνη, που εθελοντικά προσφέρει στην πλήρη αποκατάσταση της υγείας του Θύμιου έγραψε σε ανάρτησή της:
«Μιλάμε κάθε μέρα με τον Θύμιο που πλέον είναι φίλος μας. Μετά από χρόνια σταμάτησε να κυκλοφορεί αθέατος μόνο τα βράδια και να ζει απομονωμένος από όλους. Σήμερα συναντήθηκε με δύο από τα αδέρφια του τον Παναγιώτη και την Αγγελική στο φως της μέρας. Χάρηκα πολύ για αυτήν τη φωτογραφία και την μοιράζομαι μαζί σας».
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.