Συνατήθηκε με τα δύο αδέλφιά του -Παναγιώτη και Αγγελική- ο Θύμιος Μπουγάς από τον Πύργο, που είχε εξαφανιστεί μετά το άγριο bullying που δέχθηκε πριν από μερικούς μήνες.
Η δημοσιογράφος Νατάσα Μποζίνη, που εθελοντικά προσφέρει στην πλήρη αποκατάσταση της υγείας του Θύμιου έγραψε σε ανάρτησή της:
«Μιλάμε κάθε μέρα με τον Θύμιο που πλέον είναι φίλος μας. Μετά από χρόνια σταμάτησε να κυκλοφορεί αθέατος μόνο τα βράδια και να ζει απομονωμένος από όλους. Σήμερα συναντήθηκε με δύο από τα αδέρφια του τον Παναγιώτη και την Αγγελική στο φως της μέρας. Χάρηκα πολύ για αυτήν τη φωτογραφία και την μοιράζομαι μαζί σας».
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»