Σε ανακριτή παραπέμφθηκε να απολογηθεί ο 38χρονος που κατηγορείται οτι ασέλγησε εις βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.
Ο κατηγορούμενος πέρασε το «κατώφλι» του εισαγγελέα περίπου στις 12 το μεσημέρι και εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κατά συρροή.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τη καταγγελία, όλα έγιναν τα ξημερώματα της Δευτέρας, στην περιοχή των Κυμίνων, όταν ο 38χρονος Ρομά που βρισκόταν στο σπίτι της αδελφής του, μπήκε στο δωμάτιο όπου κοιμόντουσαν η 13χρονη ανιψιά του και ένα 12χρονο κορίτσι και προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της τελευταίας, καθώς κατηγορείται οτι την θώπευσε.
Επίσης, όπως καταγγέλθηκε, μέσα Αυγούστου μπήκε στο δωμάτιο της ανιψιάς του και ενήργησε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.
Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η καταγγελία στην αστυνομία έγινε από τις μητέρες των δύο κοριτσιών και οι στυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δέλτα προχώρησαν στη σύλληψη του. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους κατ’ εξακολούθηση.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.