Προσλήψεις - ΑΣΕΠ 7Κ/2022: Ολόκληρη η προκήρυξη για 3.720 μόνιμες θέσεις στην Υγεία

Προσλήψεις - ΑΣΕΠ 7Κ/2022: Ολόκληρη η προκήρυξη για 3.720 μόνιμες θέσεις στην Υγεία

ΑΣΕΠ-ΦΕΚ/προκήρυξη 7Κ/2022: Αιτήσεις για θέσεις νοσηλευτών Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και βοηθών νοσηλευτικής

diadromos-nosokomeio
Στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως δημοσιεύτηκε η προκήρυξη για την πρόσληψη 3.720 θέσεων νοσηλευτικού προσωπικού σε διάφορες μονάδες υγείας όλη της χώρας.

Η προκήρυξη αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τριών χιλιάδων επτακοσίων είκοσι (3.720) θέσεων μονίμου προσωπικού σε φορείς του Υπουργείου Υγείας και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας τριών (3 ετών) στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου (Ν.Π.Ι.Δ.), Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021.

Υπενθυμίζεται ότι η Προκήρυξη αυτή αποσκοπεί στη μονιμοποίηση των συμβασιούχων εκείνων που εργάστηκαν (και εργάζονται) στο Εθνικό Σύστημα Υγείας κατά τη διάρκειας της πανδημίας, καθώς προβλέπει ιδιαίτερα αυξημένη μοριοδότηση της εμπειρίας όσων υπηρέτησαν στην πανδημική περίοδο.

Σύμφωνα με την προκήρυξη οι ειδικότητες που ζητούνται είναι: ΠΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ, ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ, και ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ.

Δείτε ΕΔΩ όλο το ΦΕΚ

Ειδήσεις σήμερα:

Με κατάθεση μάρτυρα-κλειδί ξεκινά σήμερα η ανάκριση για Μαλένα και Ίριδα

Στις 10 η συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για τις παρακολουθήσεις

Σήμερα το τελευταίο αντίο στη 19χρονη Θάλεια, με τιμές από στρατιωτικό άγημα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης