Απέραντη θλίψη επικρατεί για τον αιφνίδιο θάνατο της 36χρονης μητέραςσε πισίνα της Νάξου. Η τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου όταν η γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή σε παραλιακή επιχείρηση στην περιοχή της Πλάκας.
Η 36χρονη ήταν μόνιμη κάτοικος του νησιού και τα ακριβή αίτια του θανάτου της θα διαπιστωθούν από την νεκροψία.
Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νάξου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν συλληφθεί δύο άτομα, υπεύθυνοι της επιχείρησης όπου συνέβη το τραγικό συμβάν.
Το χρονικό της τραγωδίας
Η 36χρονη είχε πάει με το τεσσάρων, περίπου, ετών παιδί της στη συγκεκριμένη επιχείρηση για να περάσει ένα καλοκαιρινό απόγευμα και βούτηξε στην πισίνα.
Για άγνωστους, μέχρι στιγμής, λόγους η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της μπροστά στα μάτια του παιδιού της.
Αμέσως κλήθηκε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τη μετέφερε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Σύμφωνα με το MEGA, οι πρώτες πληροφορίες θέλουν την γυναίκα να έχει υποστεί ανακοπή καρδιάς.
Σε κάθε περίπτωση, η σορός της αναμένεται να μεταφερθεί άμεσα στην Αθήνα για νεκροψία – νεκροτομή.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι