Αλεποχώρι: Δεν γνώριζε πόσοι και ποιοι είχαν μπει στην αυλή του και πυροβόλησε, λένε οι συνήγοροι του 70χρονου
Σύμφωνα με τους συνηγόρους ο 70χρονος προσπάθησε να εκφοβίσει άγνωστο αριθμό ατόμων που είχαν εισέλθει στο σπίτι του έχοντας παραβιάσει τον τρίμετρο φράχτη
Όπως επισημαίνουν οι δικηγόροι του ηλικιωμένου ο άνδρας κατά τη διάρκεια της απολογίας του θα επιδιώξει να αποδώσει την πραγματική διάσταση των γεγονότων ενώ προσθέτουν πως έχει λευκό ποινικό μητρώο και δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις αρχές. Ακόμη σημειώνουν ότι πρόκειται για συνταξιούχο καρδιοπαθή και συμπληρώνουν ότι το σπίτι του έχει γίνει ουκ ολίγες φορές στόχος διαρρηκτών.
Σύμφωνα με τους συνηγόρους ο 70χρονος προσπάθησε να εκφοβίσει άγνωστο αριθμό ατόμων που είχαν εισέλθει στο σπίτι του έχοντας παραβιάσει τον τρίμετρο φράχτη και έχοντας αντιληφθεί την παρουσία δύο προσώπων πυροβόλησε δύο φορές προς την πλευρά των θάμνων. Εκεί όπως σημειώνουν βρίσκονταν κρυμμένοι (και όχι μόνο) οι δύο ανήλικοι για τους οποίους έχει ασκηθεί δίωξη για απόπειρα κλοπής και παραβίασης οικιακής ειρήνης.
Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Γλύκα και της Αθηνάς Χαρβαλάκου:
«Ο εντολέας μου, απολύτως συντετριμμένος απο την εξέλιξη των πραγματικών περιστατικών, θα προσέλθει να απολογηθεί την Τρίτη ενώπιον του κ.Ανακριτή και του κ.Εισαγγελέα και θα επιδιώξει να αποδώσει την πραγματική διάσταση της υπόθεσης, πολύ μακριά από τις διαστρεβλώσεις και τις υπερβολες, οι οποίες έχουν διατυπωθει!
Σημειωνεται οτι ειναι 70 ετών, με λευκό ποινικό μητρώο, χωρίς ποτέ στο παρελθον να έχει απασχολήσει τις δικαστικες ή τις διωκτικές αρχές, συνταξιούχος, καρδιοπαθής, στην οικία του οποίου έχουν καταγραφεί κατ’ εξακολουθηση διαταραξεις οικιακής ειρήνης και απόπειρες κλοπών, η τελευταία, δε, το προηγούμενο του συμβάντος βράδυ στην προσπάθεια του να εκφοβίσει τους αγνώστους (αγνωστος αριθμος ) οι οποίοι είχαν εισβαλει λαθρα στην ιδιοκτησία του, παραβιάζοντας τον τρίμετρο (τουλάχιστον ) προστατευτικό φράχτη και εχοντας αντιληφθεί δυο πρόσωπα -σκιές στις 2.30 τα ξημερωματα, χωρίς να μπορεί να διαπιστώσει ούτε το φύλο, ούτε φυσικά την ηλικία, ούτε να διακρίνει σωματότυπους, αλλά ούτε και να αποκλείσει την ύπαρξη οποιουδήποτε όπλου, πυροβόλησε δυο φορές προς την πλευρά των θάμνων -φυλλωσιών και σε απόσταση ασφαλειας από τα πρόσωπα-σκιές την υπαρξη των οποίων μόνο μπορούσε να διακρίνει.
Δυστυχώς βρισκονταν κρυμμένοι (και όχι μόνο) οι δυο έτεροι ανήλικοι για τους οποιους ανήλικους εχει ηδη ασκηθεί ποινικη δίωξη για απόπειρα κλοπής και διαταραξη οικιακής ειρήνης».
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς