Καβάλα: Διέρρηξαν 15 σπίτια - «Τρύπωναν» από ανασφάλιστες πόρτες και παράθυρα

Καβάλα: Διέρρηξαν 15 σπίτια - «Τρύπωναν» από ανασφάλιστες πόρτες και παράθυρα

Η λεία από τις 15 διαρρήξεις που διέπραξαν, περιλάμβανε μετρητά συνολικού ύψους 17.780 ευρώ και 1.160 λέβα Βουλγαρίας

kavala
Η συνεργασία των αστυνομικών της Ασφάλειας Καβάλας, του τμήματος Παγγαίου και του σταθμού Ορφανού είχε ως αποτέλεσμα να εξιχνιαστούν 15 διαρρήξεις που είχαν γίνει από τις 8 Ιουνίου σε σπίτια στην παραλιακή περιοχή του Οφρυνίου στην Καβάλα και να συλληφθεί το «δίδυμο» αλλοδαπών που τις διέπραξε.

Κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης, οι δράστες εντοπίστηκαν να κινούνται με ένα όχημα στην Εγνατία Οδό Καβάλας–Θεσσαλονίκης και συνελήφθησαν. Όπως προέκυψε από τις έρευνες, οι δυο αλλοδαποί πήγαιναν στην περιοχή με οχήματα που νοίκιαζαν για μικρά χρονικά διαστήματα και στη συνέχεια έκαναν διαρρήξεις στις οικίες, στις οποίες τρύπωναν συνήθως από ανασφάλιστες πόρτες και παράθυρα.

kavala


Η λεία από τις 15 διαρρήξεις που διέπραξαν, περιλάμβανε μετρητά συνολικού ύψους 17.780 ευρώ και 1.160 λέβα Βουλγαρίας, τιμαλφή αξίας 19.750 ευρώ, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα, κλειδιά αυτοκινήτων και διάφορα έγγραφα, ενώ σε μία περίπτωση διέρρηξαν και ένα όχημα που ήταν σταθμευμένο έξω από ένα σπίτι και άρπαξαν από το εσωτερικό του μία ηλεκτρονική συσκευή.

Κλείσιμο
Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε στην κατοχή των δραστών μέρος των κλοπιμαίων και των χρημάτων, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους. Οι δυο αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία και ερευνάται τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες.

Ειδήσεις σήμερα:

Ζάκυνθος: Συνελήφθη ο άνδρας που σκότωσε με κουζινομάχαιρο τη σύζυγό του

Βιασμός στη Λέσβο: «Τι σου έκανε το μωρό μου, παιδεραστή» ξέσπασε η μάνα της 14χρονης έξω από τα δικαστήρια

Ιόνια Οδός: Tραγωδία με δύο νεκρούς - ΙΧ παρέσυρε ζευγάρι μπροστά στα μάτια των παιδιών τους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης