Βιασμός στη Λέσβο: «Τι σου έκανε το μωρό μου, παιδεραστή» ξέσπασε η μάνα της 14χρονης έξω από τα δικαστήρια

Βιασμός στη Λέσβο: «Τι σου έκανε το μωρό μου, παιδεραστή» ξέσπασε η μάνα της 14χρονης έξω από τα δικαστήρια

Ο 53χρονος αστυνομικός πήρε προθεσμία για την Τρίτη - «Ήταν διαχυτικός με τα κορίτσια» λένε οι γονείς κοπέλας που προπονούσε

mitera-14xronis
Στον ανακριτή Λέσβου οδηγήθηκε σήμερα ο αστυνομικός και προπονητής που κατηγορείται για τον βιασμό ενός 14χρονου κοριτσιού στη Λέσβο. Εκεί ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Τρίτη 2/8 στις 11 το πρωί. 

Ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε το πρωί στα δικαστήρια από τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου, κάτω από ισχυρή αστυνομική φρούρηση. Στον ανακριτή παρουσιάστηκε συνοδευόμενος από δικηγόρο Αθηνών, αφού ο δικηγόρος της Μυτιλήνης που είχε διορίσει παραιτήθηκε χθες το μεσημέρι και κανένας δικηγόρος δεν δέχθηκε να αναλάβει την υπεράσπισή του.

Έξω από τα δικαστήρια δέχθηκε φραστικές επιθέσεις από συγκεντρωμένους μεταξύ των οποίων και οι γονείς της 14χρονης που κατήγγειλε το βιασμό της. Η μητέρα της έφηβης κοπέλας μάλιστα ξέσπασε με οργή εναντίον του αστυνομικού, φωνάζοντας «Τι σου έκανε το μωρό μου, παιδεραστή».

Η μητέρα της 14χρονης είπε ακόμα σε δηλώσεις της στην ΕΡΤ ότι ο 53χρονος εκβίαζε την κόρη της να μην μιλήσει και την χτυπούσε μες το αυτοκίνητο.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-clui0xkfkbqp)


«Ήταν διαχυτικός με τα κορίτσια», λένε οι γονείς του κοριτσιού

Κλείσιμο
Αποτροπιασμό και οργή έχουν προκαλέσει στην κοινωνία της Μυτιλήνης οι αποκαλύψεις για τη νοσηρή δράση του φερόμενου ως παιδεραστή 53χρονου με θύμα την 14χρονη αθλήτριά του.

Τα στόματα στο νησί ανοίγουν και οι Αστυνομικοί που διενεργούν την προανάκριση για τις κατηγορίες σε βάρος του συναδέλφου τους εξετάζουν μια ακόμη καταγγελία από ανήλικη που φέρεται να έχει παρενοχλήσει ο 53χρονος.

Οι γονείς των παιδιών που προπονούσε ο αστυνομικός-παιδεραστής κάνουν λόγο για ένα άτομο που ήταν ανοιχτό με τα κορίτσια της ομάδας χωρίς, ωστόσο, να έχουν αντιληφθεί κάποια κίνηση που ξεπερνούσε τα όρια. «Ήταν ανοιχτός σαν άνθρωπος και διαχυτικός θα μπορούσα να πω με τα κορίτσια της ομάδας. Είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη τους και έτσι κανείς μας δεν είχε πάρει χαμπάρι τίποτα. Και, χθες, μόλις μάθαμε για το κορίτσι ρωτήσαμε τα παιδιά αλλά καμία δεν είχε αντιληφθεί κάτι», εξηγεί στο protothema.gr ο πατέρας μιας κοπέλας που προπονούσε ο 53χρονος μαζί με την 14χρονη.

astinomikos_14_1
astinomikos_14_2



Όπως λέει, η 14χρονη είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και χρειάζεται άμεσα βοήθεια ώστε να πατήσει ξανά στα πόδια της. «Το παιδί τα έχει χαμένα. Είναι σε άθλια κατάσταση και χρειάζεται άμεσα βοήθεια. Όλα τα κορίτσια, οι φίλες της και οι συναθλήτριές της είναι δίπλα της και κανονίζουν να πάνε όλες μαζί στο σπίτι να την στηρίξουν», τονίζει ο πατέρας της συναθλήτριας της 14χρονης η οποία και αυτή έχει υποστεί σοκ μετά τις αποκαλύψεις για τις πράξεις του πρώην προπονητή της.

«Τα παιδιά είναι τρομοκρατημένα και δεν έχουν πλέον διάθεση για αθλητισμό. Δεν θέλουν να ξαναπάνε καν για προπόνηση. Θέλουν να κάψουν τις φανέλες της ομάδας. Χάλασε τη ζωή του κοριτσιού και άλλων 60 παιδιών με όσα έκανε», προσθέτει ο ίδιος.

Την ίδια ώρα, ανάστατες είναι οι φίλες και οι συναθλήτριες της 14χρονης με όσα είδαν το «φως» της δημοσιότητας για τις αρρωστημένες ορέξεις του μέχρι πρότινος προπονητή τους.

Μια φίλη του θύματος, μάλιστα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μια αινιγματική ανάρτηση για το «χέρι που κόβεται όταν απλώνεται»...

Δείτε βίντεο: Βιασμός στη Λέσβο: «Τι σου έκανε το μωρό μου, παιδεραστή» ξέσπασε η μάνα της 14χρονης έξω από τα δικαστήρια
Βιασμός στη Λέσβο: «Τι σου έκανε το μωρό μου, παιδεραστή» ξέσπασε η μάνα της 14χρονης έξω από...



Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί βρέθηκαν ένα βήμα πριν τη ρήξη Σέρβοι και Αλβανοί στο Κόσοβο

Ο φοιτητής που σκοτώθηκε στο ασανσέρ στις Σέρρες είχε μόλις μόλις μετακομίσει μόνος του

Το Βρετανικό Μουσείο καλεί την Ελλάδα σε «σύμπραξη» για τα Γλυπτά του Παρθενώνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης