Συνελήφθη χασισοκαλλιεργητής μέσα σε φυτεία με 235 δενδρύλλια στην Κορινθία

Συνελήφθη χασισοκαλλιεργητής μέσα σε φυτεία με 235 δενδρύλλια στην Κορινθία

Πρόκειται για 37χρονο αλλοδαπό

Korinthia-xasisofyteia
Απορροφημένος με την περιποίηση της μεγάλης φυτείας που καλλιεργούσε σε ορεινή δασώδη περιοχή του Δήμου Βέλου- Βόχας στην Κορινθία ήταν ένας αλλοδαπός χασισοκαλλιεργητής και δεν πήρε είδηση την οργανωμένη επιχείρηση που βρισκόταν σε εξέλιξη από τους αστυνομικούς!

Οι άνδρες της Ασφαλείας Κορίνθου και της Ο.Π.Κ.Ε. έφτασαν στο σημείο στο πλαίσιο της αξιοποίησης στοιχείων, το πρωί του Σαββάτου και δεν άργησαν να εντοπίσουν τους εκχερσωμένους και κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους που ήταν κρυμμένοι μέσα σε πυκνή βλάστηση και σε αυτούς καλλιεργούνταν συνολικά 235 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,70 μέτρου.

Μέσα στην χασισοφυτεία, συνελήφθη επ' αυτοφώρω ένας 37χρονος αλλοδαπός την ώρα που έκανε καλλιεργητικές εργασίες. Τα δενδρύλλια ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, όπως και ο αρδευτικός και καλλιεργητικός εξοπλισμός και ένα κινητό το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του καλλιεργητή. Σε βάρος του 37χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου, ενώ ερευνάται τυχόν εμπλοκή και άλλων ατόμων στην υπόθεση.

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στη Δαδιά: Ξεκίνησε η βροχή - Σηκώθηκαν τρία εναέρια μέσα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Έφτασε στην ανακρίτρια για να απολογηθεί

«Φρένο» Μητσοτάκη στον ανασχηματισμό, «γκάζι» στο κυβερνητικό έργο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης