Απίστευτη ταλαιπωρία των επιβατών του Ηλεκτρικού - Άγνωστος άνδρας ξάπλωσε στις γραμμές

Απίστευτη ταλαιπωρία των επιβατών του Ηλεκτρικού - Άγνωστος άνδρας ξάπλωσε στις γραμμές

Ο άνδρας παρέμεινε ξαπλωμένος για περίπου 20 λεπτά και αρνούνταν να απομακρυνθεί, παρά τις προσπάθειες του προσωπικού της ΣΤΑ.ΣΥ - Λίγο πριν εμφανιστεί η αστυνομία σηκώθηκε και έσπευσε να εξαφανιστεί - Απίστευτη ταλαιπωρία για τους επιβάτες

ilektrikos_0
Μία απίστευτη ταλαιπωρία βίωσαν το μεσημέρι της Παρασκευής οι επιβάτες του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου καθώς στις 15:07 ο οδηγός συρμού με κατεύθυνση από Φάληρο προς Μοσχάτο εντόπισε έναν άνδρα να βρίσκεται ξαπλωμένος στις γραμμές. Άμεσα ο οδηγός ακινητοποίησε τον συρμό και διεκόπη η ηλεκτροδότηση της γραμμής.

Ο άνδρας παρέμεινε ξαπλωμένος για περίπου 20 λεπτά και αρνούνταν να απομακρυνθεί παρά τις προσπάθειες του προσωπικού της ΣΤΑ.ΣΥ. Λίγο πριν φτάσει στο σημείο η Αστυνομία ο άνδρας σηκώθηκε και τράπηκε σε φυγή.

Με την ολοκλήρωση του απαιτούμενου ελέγχου στο τμήμα Φάληρο - Μοσχάτο από τον Επιθεωρητή και τον Επόπτη Λειτουργίας της ΣΤΑ.ΣΥ. επανηλεκτροδοτήθηκε η Γραμμή και αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία σε ολόκληρο το δίκτυο.

Εξαιτίας του συμβάντος οι επιβάτες, υποχρεώθηκαν να παραμείνουν εντός συρμού μέχρι τη λήξη της διαδικασίας υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες, λόγω της 30λεπτης διακοπής των δρομολογίων στο τμήμα Ταύρος - Πειραιάς.



Ειδήσεις σήμερα:

Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης μεταναστών από την Ελλάδα σε χώρες της Ευρώπης

«Ο Μπάιντεν εξακολουθεί να είναι καλά και να έχει ήπια συμπτώματα» ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος

400 Ρώσους κατασκόπους έχουν απελάσει οι Ευρωπαίοι αλλά είναι μόνο οι μισοί πράκτορες του Πούτιν, λέει ο αρχηγός της MI6
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης