Φωτιά στην Πεντέλη: Έκκληση να βοηθήσουν οι πιστοποιημένοι εθελοντές πυροσβέστες

Φωτιά στην Πεντέλη: Έκκληση να βοηθήσουν οι πιστοποιημένοι εθελοντές πυροσβέστες

«Η κούραση του πυροσβέστη αυτή τη στιγμή είναι απίστευτη» τόνισε ο ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Δημήτρης Σταθόπουλος

pyrosvestes
Έκκληση στους περίπου 4.000 πιστοποιημένους εθελοντές πυροσβέστες να συνδράμουν στις προσπάθειες κατάσβεσης σε Πεντέλη, Διώνη, Παλλήνη, Ντράφι απηύθυνε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Δημήτρης Σταθόπουλος.

Μιλάμε για πιστοποιημένους εθελοντές του πυροσβεστικού σώματος, που από χθες επιχειρούν να πυκνώσουν τις θέσεις τους, τόνισε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο κ. Σταθόπουλος.



«Κάνω έκκληση στους πιστοποιημένους εθελοντές του πυροσβεστικού σώματος για ενίσχυση των δυνάμεων, γιατί η κούραση του πυροσβέστη αυτή τη στιγμή είναι απίστευτη. Πρέπει να ξεκουραστούν αυτοί οι άνθρωποι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κλείσιμο
«Φοβάμαι τα μποφόρ, χθες το πρωί είχαμε 11 μποφόρ, μιλάμε για απίστευτες συνθήκες. Είναι μια πολύ δύσκολη πυρκαγιά, έχει μπει στον αστικό ιστό, ευελπιστούμε ότι από το απόγευμα που θα πέσει κάπως ο άνεμος θα τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά» πρόσθεσε.


Ειδήσεις σήμερα:


Φωτιά στην Πεντέλη: Βίντεο από τις επιχειρήσεις εκκένωσης κατά τη διάρκεια της νύχτας

Φωτιά στην Πεντέλη: Έως και 400 χιλιόμετρα μεταφέρθηκε ο καπνός από την πυρκαγιά, χάρτης του meteo
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης