Συντριβή αεροσκάφους στην Καβάλα: Ολοκληρώνεται η νεκροψία – νεκροτομή των μελών του πληρώματος

Συντριβή αεροσκάφους στην Καβάλα: Ολοκληρώνεται η νεκροψία – νεκροτομή των μελών του πληρώματος

Μόλις δοθεί «πράσινο φως», το Ουκρανικό προξενείο θα αναλάβει την επιστροφή των σορών στην πατρίδα τους - Μέλη του προξενείου στο σημείο της συντριβής από την πρώτη στιγμή

antonov_kavala2
Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία της νεκροψίαςνεκροτομής, στα οκτώ μέλη του πληρώματος του αεροσκάφους Antonov, το οποίο συνετρίβη σε καλλιεργήσιμη έκταση έξω από την Καβάλα το περασμένο Σάββατο και συγκεκριμένα στο δρόμο που συνδέει τους Αντιφιλίππους με το Παλαιοχώρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr την όλη διαδικασία έχει αναλάβει ο ιατροδικαστής Θράκης Νικόλαος Κιφνίδης, ο οποίος εργάζεται νυχθημερόν προκειμένου να συλλεχθούν από τις σορούς όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την τελική του έκθεση.

Ακόμη οι ουκρανικές Αρχές δεν έχουν δημοσιοποιήσει τα στοιχεία της ταυτότητας τους, καθώς και τις ηλικίες τόσο του πιλότου όσο και του υπόλοιπου πληρώματος του αεροσκάφους, ωστόσο το προξενείο της χώρας στην Θεσσαλονίκη έχει την πλήρη λίστα.

Με τα στοιχεία αυτά τα οποία επιβεβαίωναν την ουκρανική καταγωγή του πληρώματος, μέλη του προξενείου βρέθηκαν στο σημείο της συντριβής από την πρώτη κιόλας στιγμή, προκειμένου να βοηθήσουν στις έρευνες.

Το ουκρανικό προξενείο έχει αναλάβει από τώρα και την επιστροφή των σορών στην ιδιαίτερη πατρίδα τους, μόλις δοθεί το πράσινο φως από την ιατροδικαστική υπηρεσία Κομοτηνής και τις ελληνικές Αρχές. Για τον λόγο αυτό έχει επικοινωνήσει με συγκεκριμένο γραφείο τελετών, με το οποίο συνεργάζεται, ώστε να αναλάβει την μεταφορά τους στην Ουκρανία και στις οικογένειες τους.




Ειδήσεις σήμερα:

Έρολ Μάσκ: Κάντε με δωρητή σπέρματος να γίνει η «νέα γενιά Έλον»


Αφέθηκε ελεύθερος ο Σταύρος Νικόλας Νιάρχος που είχε συλληφθεί στο Κονγκό


Εμβολιασμoύς και μάσκες τώρα ζητά ο ΠΟΥ για να αποφύγουμε τα χειρότερα το φθινόπωρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης