Θάνατος 49χρονου στην Πάτρα: «Τον έδιωξαν χωρίς να του πάρουν ούτε την πίεση» - Ξεσπά ο αδελφός του

Θάνατος 49χρονου στην Πάτρα: «Τον έδιωξαν χωρίς να του πάρουν ούτε την πίεση» - Ξεσπά ο αδελφός του

Όπως καταγγέλλει στο protothema.gr ο αδελφός του 49χρονου, οι νοσηλευτές του νοσοκομείου «Αγιος Ανδρέας» τον έδιωξαν γιατί δεν εφημερεύαν 

patras234
Θλίψη αλλά και οργή για όσα συνέβησαν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στο νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» της Πάτρας αισθάνονται οι συγγενείς του άτυχου 49χρονου ο οποίος κατέληξε μέσα στο αμάξι την ώρα που αναζητούσε εφημερεύον νοσοκομείο.

Όπως καταγγέλλει στο protothema.gr ο αδελφός του 49χρονου, οι νοσηλευτές του νοσοκομείου «Αγιος Ανδρέας» τον έδιωξαν γιατί δεν εφημερεύαν χωρίς να του πάρουν ούτε την πίεση. Μολονότι, ο άτυχος άνδρας είχε έντονους πόνους στο στήθος και την πλάτη.

«Πήρε το αμάξι και πήγε μόνος του γιατί δεν ένιωθε καλά. Μόλις έφτασε στον Αγιο Ανδρέα, που είναι κοντά στο σπίτι του, ο σεκιουριτάς του είπε να περάσει. Οι νοσηλευτές μέσα του είπαν να φύγει γιατί δεν δέχονται περιστατικά καθώς το νοσοκομείο δεν εφημέρευε. Τον έδιωξαν χωρίς να του πάρουν ούτε την πίεση παρόλο που ο άνθρωπος δεν ένιωθε καλά», λέει στο protothema.gr ο κ. Απόστολος Νεμουτιάνος.

Ο άτυχος 49χρονος επέστρεψε στο όχημά του με προορισμό το νοσοκομείο του Ρίο το οποίο είχε εφημερία. Η κατάσταση της υγείας του όμως επιδεινώθηκε και κάλεσε τον άλλο του αδελφό για βοήθεια.

Δυστυχώς, στον δρόμο για το εφημερεύον νοσοκομείο κατέληξε. Οι περιγραφές από τα τελευταία, δραματικά λεπτά της ζωής του 49χρονου σοκάρουν.

«Βγαίνει έξω και παίρνει τον άλλο μας αδελφό τηλέφωνο. Σε ένα 20λεπτο ήταν εκεί. Τον έβαλε στο αυτοκίνητό του αλλά ο Θεοδωρής του έλεγε 'δεν νιώθω καλά'. Στα 5 χιλιόμετρα, στην Περιμετρική της Πάτρας, λιποθύμησε. Κατέληξε μετά από λίγο μέσα στο αμάξι».

Ο. κ. Νεμουτιάνος αποκαλύπτει, παράλληλα, πως ο 49χρονος είχε επισκεφθεί έναν ιδιώτη γιατρό τις τελευταίες ημέρες καθώς είχε ένα κρύωμα.

«Είχε ένα θέμα με κρύωμα. Η μύτη μου και η πλάτη μου μας παραπονούταν. Είχε πάρει και αντιβίωση», προσθέτει ο ίδιος.

Ειδήσεις σήμερα:


Πώς δρούσε η «μαφία του λουκουμά» στην Θεσσαλονίκη - Εξανάγκαζαν αλλοδαπούς να πωλούν λουκουμάδες σε παραλίες

O Αρμι Χάμερ είναι τελείως απένταρος - Από σταρ του Χόλιγουντ... έγινε «κλείστρα» σε ρεσεψιόν ξενοδοχείου

Οι μαχαιροβγάλτες, οι πιστολέρο και τα 10.000 ευρώ - Η δικογραφία για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στον φούρνο της Βούλας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης