Ο Βέρτης... τρελάθηκε: 15.000 ευρώ η ελάχιστη κατανάλωση για πρώτο τραπέζι στη συναυλία του στον Ορνό της Μυκόνου
Και προκαταβολή τα μισά, δηλαδή 7.500 ευρώ για να κατοχυρωθεί η κράτηση - Ποιοι θα βρίσκονται στα πρώτα τραπέζια στο beach bar restaurant «Pasaji» στην παραλία του Ορνού
Ο δημοφιλής καλλιτέχνης Νίκος Βέρτης πρόκειται να εμφανιστεί σήμερα στη Μύκονο και ειδικότερα στην παραλία του Ορνού στο beach bar restaurant «Pasaji» ωστόσο το αντίτιμο για εκείνους που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να παραβρεθούν είναι «τσουχτερό».
Η σειρά των πρώτων τραπεζιών έχει μίνιμουμ κατανάλωση 15.000 ευρώ και οι ενδιαφερομενοι πρέπει να προκαταβάλουν τα μισά, δηλαδή 7.500 ευρώ για να κατοχυρώσουν την κράτηση.
Φωτογραφίες από την εξέδρα -η μισή μέσα στο νερό- που θα τραγουδήσει ο Νίκος Βέρτης
Στη τιμή περιλαμβάνεται μενού φαγητού, μια τρίλιτρη βότκα, μια σαμπάνια του 1,5 λίτρου και μια φιάλη premium τεκίλα.
Ήδη τα πρώτα τραπέζια είναι sold out με Ισραηλινούς πελάτες που έρχονται από το Τελ Αβιβ ειδικά για τον Νίκο Βέρτη, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στη χώρα τους.
Κλείσιμο
Αντίστοιχα ακριβές είναι και οι υπόλοιπες σειρές των τραπεζιών με τις τιμές να ξεκινάνε από 350 ευρώ το άτομο έως 850 ευρώ το άτομο. Οι διοργανωτές ζητάνε από το κόσμο να βρίσκεται στο παραλιακό μαγαζί στις 10 το βράδυ για να ξεκινήσει η διαδικασία του σερβιρίσματος με τον καλλιτέχνη να ανεβαίνει στη σκηνή περίπου δυο ώρες μετά, σύμφωνα με τον προγραμματισμό.
Δείτε βίντεο: Ο Βέρτης... τρελάθηκε: 15.000 ευρώ η ελάχιστη κατανάλωση για πρώτο τραπέζι στη συναυλία του στον Ορνό της Μυκόνου
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.