Θέμης Αδαμαντίδης: Για τις 4 Οκτωβρίου αναβλήθηκε η δίκη του τραγουδιστή για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του
Η δίκη αναβλήθηκε λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης – Στη δικογραφία δεν έχει συμπεριληφθεί η ιατροδικαστική έκθεση για την καταγγελία της μέχρι πρότινος συντρόφου του τραγουδιστή
Για τις 4 Οκτωβρίου 2022 αναβλήθηκε η δίκη του Θέμη Αδαμαντίδη, η οποία επρόκειτο να διεξαχθεί σήμερα από το αρμόδιο αυτόφωρο δικαστήριο.
Ο τραγουδιστής βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες που αφορούν σε βιαιοπραγίες σε βάρος της μέχρι πρότινος συντρόφου του,Βαρβάρας Κίρκη.
Η δίκη του τραγουδιστή αναβλήθηκε λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης του τραγουδιστή, Αλέξη Κούγια. Ακόμη στη δικογραφία της υπόθεσης δεν έχει συμπεριληφθεί και η ιατροδικαστική έκθεση για την καταγγελία της κυρίας Κίρκη.
Τέλος στο δικαστήριο δεν εμφανίστηκαν ούτε ο τραγουδιστής ούτε η καταγγέλλουσα.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.