Θέμης Αδαμαντίδης - Κούγιας: Αναληθή όσα στοιχεία διακινούνται - «Αλλος χτυπά την Κίρκη στο βίντεο»

Θέμης Αδαμαντίδης - Κούγιας: Αναληθή όσα στοιχεία διακινούνται - «Αλλος χτυπά την Κίρκη στο βίντεο»

Τι λέει ο γνωστός ποινικολόγος για την αναβολή της δίκης, για την καταγγελία της πρώην συζύγου του τραγουδιστή, αλλά και  για το βίντεο που έχει διαρρεύσει στο Διαδίκτυο - «Όταν τον έχανε τον αναζητούσε σε χώρους που σύχναζε, για να του παίρνει χρήματα»

kougias343_2
Ο γνωστός ποινικολόγος και συνήγορος του Θέμη Αδαμαντίδη, Αλέξης Κούγιας  παίρνει θέση σχετικά με  την υπόθεση της καταγγελίας κατά του γνωστού τραγουδιστή για τον  ξυλοδαρμό της συντρόφου  του, Βαρβάρα Κίρκη, και χαρακτηρίζει ως «αναληθή» τα στοιχεία που διακινούνται τις τελευταίες ημέρες στο Διαδίκτυο, με σκοπό να στοχοποιήσουν τον εντολέα του.

Αναφερόμενος στην αναβολή της δίκης, η οποία ορίστηκε για τις 14 Ιουλίου, είπε ότι «ο λόγος ήταν η απουσία της μηνύτριας με την δικαιολογία ότι δεν έχει υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση, που ενώ της έχει παραγγελθεί δεν έχει πάει ακόμη για την ολοκλήρωση των εξετάσεων αυτών».

«Το περασμένο Σάββατο έλαβε παραγγελία ώστε να μεταβεί στο Ασκληπιείο Βούλας και να εξεταστεί αλλά δεν πήγε ποτέ» είπε ο συνήγορος για την καταγγέλλουσα και όπως  τόνισε και νωρίτερα σήμερα, αυτό δεν οφείλεται στον εντολέα του, αλλά αποκλειστικά σε εκείνη. Το αίτημα αναβολής υπεβλήθη από την πλευρά της πολιτικής αγωγής προκειμένου να προσκομιστεί η εξέταση.

Από την πλευρά του ο κ. Αλέξης Κούγιας ζήτησε την πρόοδο της δίκης και την απόρριψη του αιτήματος αναβολής, καθώς υποστήριξε ότι ο εντολέας του έχει υποστεί μεγάλη βλάβη από δημοσιεύματα που διακινεί -όπως είπε- η πλευρά της καταγγέλλουσας και δεν σχετίζονται με την εκδικαζόμενη υπόθεση, η οποία έχει καταστρέψει «έναν άνθρωπο που δεν έχει καμία σχέση με τα δικαστήρια, αντίθετα η άλλη πλευρά δύο μέρες τώρα έχει πάρει σβάρνα τα κανάλια και τώρα που είναι η δίκη δεν είναι κανείς εδώ για να δικάσει» πρόσθεσε.

Αδαμαντίδης


Παράλληλα, ο δικηγόρος του τραγουδιστή σημείωσε πως οι φωτογραφίες που έχουν δημοσιευθεί είναι ψεύτικες και αφορούν άλλη υπόθεση. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 υποστήριξε  ότι «ούτε το βίντεο ούτε κάποιο άλλο στοιχείο έχει κατατεθεί, και σήμερα μάλιστα στην δικογραφία δεν υπήρχε τίποτα, όλα αυτά που διαρρέουν είναι αναληθή».

«Η κυρία αυτή υποστήριξε πως ο κ. Αδαμαντίδης την χαστούκισε, της τράβηξε τα μαλλιά και την κλώτσησε, στο βίντεο που διακινείται στο διαδίκτυο και στο οποίο φαίνεται μία σκιά δεν αποδεικνύεται τίποτα τέτοιο» και υποστήριξε «στο βίντεο αυτός που την κλωτσά είναι ένας άλλος κύριος, γόνος εύπορης οικογένειας, κάτι που δείχνει ότι το προκαλούσε και εκείνη».

Όπως ανέφερε για τη σχέση τους «όταν τον έχανε τον αναζητούσε σε χώρους που σύχναζε, για να του παίρνει χρήματα, ενώ το πρόβλημα ξεκίνησε όταν κατάλαβε ότι δεν θα γίνει ποτέ επίσημη σύντροφος του κ. Αδαμαντίδη».

Κλείσιμο
Όσον αφορά και στην καταγγελία της πρώην συζύγου του τραγουδιστή, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά και ζει πλέον στη Βουλγαρία είπε τα εξής: «12 χρόνια δεν έκανε καμία καταγγελία και μάλιστα πήρε κρυφά τα παιδιά και πήγε να ζήσει στη Βουλγαρία με τον νέο σύντροφό της. Ο κ. Αδαμαντίδης θα μπορούσε να της υποβάλει μήνυση και για αρπαγή, όμως δεν το έκανε. Απορώ πως γίνεται οι δύο προηγούμενες γυναίκες του να υποστηρίζουν πως ήταν υπόδειγμα πατέρα και οι κυρίες αυτές να τον καταγγέλουν για ξυλοδαρμό»

Νωρίτερα, έξω από το δικαστήριο ο Θέμης Αδαμαντίδης τόνισε ότι έχει «εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και πιστεύω πως η αλήθεια θα με δικαιώσει», ενώ ο  γνωστός ποινικολόγος  ξεκαθαρίζει  πως «δεν υπάρχει πιθανότητα συμβιβασμού με την κ. Κίρκη».

Αδαμαντίδης


Όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας στους δημοσιογράφους σήμερα έξω από το δικαστήριο:

«Εχουν διακινηθεί στο διαδίκτυο εντελώς ψευδή αποδεικτικά στοιχεία. Το βίντεο στο οποίο φαίνονται μάλλον σκιές και εκτοξεύεται μία κλωτσιά που ακολούθως φεύγει μία αγέρωχη κυρία, δεν αφορά τον κύριο Αδαμαντίδη. Επίσης δεν αφορούν τον κύριο Αδαμαντίδη κάποιες φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται ένα πρόσωπο που έχει ένα μώλωπα στο μάτι. Αυτός ο μωλωπας είναι πράγματι στο πρόσωπο της συγκεκριμένης κυρίας, όμως έχει προκληθεί πριν ενάμιση χρόνο από γνωστό γόνο εφοπλιστικής οικογένειας, που δεν επιθυμούμε να δημοσιοποιήσουμε τα στοιχεία του και δεν αφορούν τον κύριο Αδαμαντίδη. Δεν έχουμε καμία σχέση με άλλες φωτογραφίες που δείχνουν σωματικές βλάβες με τη συγκεκριμένη κυρία. Εχουμε κάποιες φωτογραφίες που δείχνουν κάποιες αμυχές στο στήθος και στην κνήμη. Σύμφωνα με την περιγραφή του αδικήματος είναι αδύνατον αυτές οι φωτογραφίες να αφορούν τον κύριο Αδαμαντίδη. Η κυρία φέρεται να έχει μηνύσει τον κύριο Αδαμαντίδη δήθεν ότι της τράβηξε τα μαλλιά και τη χαστούκισε και ότι της έδωσε μία κλωτσιά στο γοφό. Μέχρι σήμερα δεν έχει επισκεφτεί κανέναν (ιατροδικαστή), επίσης δεν υπάρχει μέσα στη δικογραφία τίποτα που να επαληθεύει αυτά τα οποία ισχυρίζεται. Πρόκειται για μία προβληματική υπόθεση. Για αυτό το λόγο επιθυμούσαμε διακαώς να γίνει σήμερα η δίκη και καθώς συνδέεται με κωμικές δικαιολογίες που αφορούν την παθούσα ότι σήμερα θα πήγαινε δήθεν στον ιατροδικαστή. Δεν ήρθε ακόμη η πρώτη κυρία με την οποία έχει παιδιά ηλικίας άνω των 35 ετών και όμως ήρθε ένας από τους γιους του από αυτόν το γάμο. Όπως θα έχετε δει και στο διαδίκτυο, η συγκεκριμένη κυρία, η οποία ισχυρίζεται ότι είναι σύντροφός του ήταν μία πρόσκαιρη σχέση η οποία επιδιώκει από την πλευρά της εμφανίζεται ως σοβαρή σχέση και κακώς απεδόθη το αδίκημα ενδο-οικογενειακής βίας απλά ήταν μία από τις επιπόλαιες σχέσεις του».

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά σε αγροτική έκταση στη Φωκίδα - Σηκώθηκαν τέσσερα αεροσκάφη

Στα δικαστήρια με τον Κούγια και χαμογελαστός ο Θέμης Αδαμαντίδης

Κλείδωσαν τα παιδιά τους για 20 λεπτά στο αυτοκίνητο, στις Σέρρες, για να φάνε σουβλάκια - Τα έβγαλαν ημιλιπόθυμα λόγω ζέστης οι αστυνομικοί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης