Εξι άτομα συνελήφθησαν και 33 προσήχθησαν, κατά τη διάρκεια των ειδικών επιχειρήσεων της υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, για την αντιμετώπιση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, που πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 5 και 6 Ιουλίου 2022, στο κέντρο της Αθήνας και τη Δυτική Αττική.
Ειδικότερα, οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις, στις οποίες ελέγχθηκαν συνολικά 153 άτομα, πραγματοποιήθηκαν στις πλατείες Ομονοίας, Κλαυθμώνος και Καραϊσκάκη, καθώς και σε Αχαρνές, Ζεφύρι, Ανω Λιόσια και Καματερό.
Παράλληλα, κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών και συγκεκριμένα ακατέργαστη κάνναβη βάρους 318,8 γραμμαρίων, κατεργασμένη κάνναβη 188,2 γραμ, ηρωϊνη 3,1 γραμ και κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη 0,3 γραμ, καθώς και δυο ζυγαριές ακριβείας, μοτοσυκλέτα και το ποσό των 290 ευρώ.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι ειδικές δράσεις της υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.