Θεσσαλονίκη: «Όλα έγιναν γιατί είμαι φιλόζωη», είπε στο δικαστήριο η 51χρονη με τις 40 γάτες στο σπίτι της

Θεσσαλονίκη: «Όλα έγιναν γιατί είμαι φιλόζωη», είπε στο δικαστήριο η 51χρονη με τις 40 γάτες στο σπίτι της

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος ασκήθηκε εναντίον της καθώς εξέθεσε την ανήλικη κόρη της σε κίνδυνο - Υγειονομική «βόμβα» το σπίτι τους

gates-cats-gatakia
«Πάντοτε ήμουν φιλόζωη και τα έκανα όλα από την αγάπη μου για τα ζώα», ανέφερε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο που παραπέμφθηκε να δικαστεί η 51χρονη γυναίκα που διέμενε μαζί με την ανήλικη κόρη της και περίπου 40 γάτες σε μονοκατοικία «υγειονομική βόμβα», στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Η γυναίκα οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης στην εισαγγελέα, η οποία άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος. Μεταξύ άλλων, κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και παράβαση υγειονομικού κανονισμού.

Λίγο πριν λάβει προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη, η κατηγορούμενη ανέφερε ενώπιον του δικαστηρίου ότι όλη της τη ζωή αγαπάει και φροντίζει τα ζώα και δεν είχε σκοπό να κάνει κάτι παράνομο. Όπως είπε, η κόρη της αυτήν την στιγμή μένει στον παππού της, στο διπλανό σπίτι, ενώ η ίδια δεν εργάζεται και φροντίζει το παιδί της καθώς πρόκειται για μονογονεϊκή οικογένεια. «Λατρεύω τα ζώα. Όλα έγιναν λόγω φιλοζωΐας», ανέφερε.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η κατηγορούμενη συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Παύλου Μελά. Στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας που είχε προηγηθεί, έγινε έρευνα στο σπίτι ιδιοκτησίας της που διαμένει μαζί με την 15χρονη κόρη της και εντοπίστηκαν περίπου 40 γάτες. Στους χώρους του σπιτιού βρίσκονταν διάσπαρτα περιττώματα και ακαθαρσίες, με αποτέλεσμα να κριθεί επικίνδυνη η διαβίωση και παραμονή της ανήλικης.

*Εικόνα αρχείου


Ειδήσεις σήμερα:

Power Pass - Χρήστος Σταϊκούρας: Στους λογαριασμούς των δικαιούχων τα χρήματα έως τις 15 Ιουλίου

Επιδοτήσεις στην ενέργεια: Χωρίς εισοδηματικά κριτήρια οι επιδοτήσεις Ιουλίου

Γιώργος Πρίντεζης: Πήρε σκαφάκι και (επιτέλους) πήγε διακοπές με την οικογένειά του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης