Αγρίνιο: Ανήλικοι «κυνηγοί» χαλκού έκλεψαν καλώδια από πάρκινγκ του ΔΕΔΔΗΕ

Πρόκειται για δύο Ρομά ηλικίας 15 και 17 χρονών

Περίσσιο θράσος έδειξαν δυο ανήλικοι «κυνηγοί» χαλκού, οι οποίοι δεν δίστασαν να τρυπώσουν σε έναν χώρο στάθμευσης υπηρεσιακών αυτοκινήτων του ΔΕΔΔΗΕ στο Αγρίνιο, για να αρπάξουν τα καλώδια που βρίσκονταν μέσα σε ένα αγροτικό φορτηγάκι της επιχείρησης.

Οι δύο Ρομά ηλικίας 15 και 17 χρόνων είχαν ανεβεί στην καρότσα του υπηρεσιακού οχήματος και έβγαζαν τις κουλούρες με τα καλώδια, το βράδυ της Πέμπτης, όταν τους εντόπισαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή και τους συνέλαβαν. Οι νεαροί δράστες προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος τους για απόπειρα κλοπής και σε βάρος των γονέων τους για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Διέρρηξε αυτοκίνητο και έκλεψε ποδήλατο

Δύο υποθέσεις κλοπής που έγιναν το απόγευμα της Τετάρτης στη Λάρισα εξιχνιάστηκαν από την Ασφάλεια. Δράστης ήταν ένας Έλληνας, ο οποίος έκλεψε ένα ποδήλατο κόβοντας με αιχμηρό αντικειμένο την αλυσίδα με την οποία ήταν κλειδωμένο και στη συνέχεια αποπειράθηκε να διαρρήξει ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στον ίδιο χώρο. Όμως, έγινε αντιληπτός και διέφυγε με το ποδήλατο, ωστόσο ταυτοποιήθηκε και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για κλοπή τετελεσμένη και σε απόπειρα που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

Ειδήσεις σήμερα:

Ερέτρια: «Πέσαμε πάνω του πέντε γιατροί, του δώσαμε 32 φάρμακα,, αλλά είχε χάσει τη μάχη», λέει γιατρός για τον 13χρονο

Ελληνοτουρκικά: Ο επόμενος γύρος στη Μαδρίτη - Η στρατηγική Μητσοτάκη για την πιθανή πρόκληση Ερντογάν

Δολοφονία στο Κουκάκι: Βασανιστικό θάνατο είχε η 46χρονη από τον σύζυγό της - Την ξυλοκόπησε πριν τη μαχαιρώσει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr