Δομοκός: «Κυνηγοί» χαλκού ξήλωναν καλώδια από το δίκτυο του ΟΣΕ

Δομοκός: «Κυνηγοί» χαλκού ξήλωναν καλώδια από το δίκτυο του ΟΣΕ

Προσπάθησαν να το σκάσουν, αλλά ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν

Domokos-kalwdia-OSE
Έρμαιο στις διαθέσεις μιας σπείρας Ελλήνων “κυνηγών” χαλκού έγινε μια ανενεργή σιδηροδρομική γραμμή του Ο.Σ.Ε. στο παλιό δίκτυο της περιοχής του Δομοκού στην Φθιώτιδα, όπως αποδείχθηκε όταν εντοπίστηκαν επί τω έργω, μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών του τοπικού τμήματος.

Αρχικά, οι δύο από αυτούς επιχείρησαν να διαφύγουν, όμως ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν και σε κοντινή απόσταση πιάστηκαν και οι δύο συνεργοί τους, που ήταν κρυμμένοι μέσα σε θάμνους! Στην κατοχή τους βρέθηκαν καλώδια συνολικού βάρους 130 κιλών, τα οποία είχαν ξηλώσει από την ανενεργή γραμμή του Ο.Σ.Ε., καθώς και ένα εργαλείο και δυο κινητά.

Ακολούθησε έρευνα από αστυνομικούς του τμήματος Σοφάδων στα σπίτια τους σε περιοχή της Καρδίτσας, όπου κατασχέθηκαν τρία τεμάχια καλωδίων χαλκού μήκους 3,40 μέτρων, καθώς και μια κουλούρα με καλώδιο μήκους 14,60 μέτρων. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενοι για διακεκριμένη κλοπή κατά συναυτουργία, ενώ διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του ενός εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας για κλοπή, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης έξι μηνών.

Ειδήσεις σήμερα:

Δεκαήμερος καύσωνας με 40άρια και στην Αττική, τι προβλέπουν Καλλιάνος - Λαγουβάρδος

Στη γειτονιά γνώριζαν ότι η μάνα κρατούσε κλεισμένη την κόρη για 42 χρόνια! Τι ψάχνουν τώρα στη Λάρισα για την υπόθεση που θυμίζει «Κυνόδοντα»

«Βλέπουν» συνωμοσίες στην Τουρκία πίσω από την ανάρτηση του Μασκ για την Κωνσταντινούπολη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης