Prospelasi: Προσβασιμότητα παντού

Prospelasi: Προσβασιμότητα παντού

Οι πιο χρηστικοί ανελκυστήρες, ιδανικοί για οποιασδήποτε μορφής σκάλας, σας προσφέρουν ασφάλεια, κομψότητα και απόλυτη αξιοπιστία.

0265_Otolift_150062016-2
Sposnored Content
Το ενοποιητικό στοιχείο των ορόφων, αυτό που κάνει ένα κτίριο να γεμίζει κίνηση και ζωή είναι αναμφίβολα οι σκάλες. Μερικές φορές όμως αρκεί ένα μικρό ή μεγαλύτερο κινητικό πρόβλημα για να μάς κάνει να χάσουμε την αυτονομία μας και να μάς απομακρύνει από πολλές ασχολίες.
Αν κάποιος ζει σε ένα σπίτι με περισσότερα από ένα επίπεδα και δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει με ασφάλεια τις σκάλες, ενδέχεται να αποκλειστεί σε έναν περιορισμένο χώρο. Η λύση βέβαια είναι οι ανελκυστήρες ή τα αναβατόρια σκάλας.
0473_Otolift_150062016
Κλείσιμο
Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που βιώνουν αρνητικά συναισθήματα με αυτή την προοπτική, είτε επειδή οι ανελκυστήρες σκάλας που έχουν παλιότερα γνωρίσει δεν τους άρεσαν αισθητικά και η ράγα καταλάμβανε μεγάλο μέρος από το φάρδος της σκάλας, καθιστώντας παράλληλα δύσκολη την ελεύθερη και ασφαλή μετακίνηση πάνω σε αυτή, είτε επειδή νιώθουν ότι το σπίτι τους μεταμορφώνεται σε μικρό νοσοκομείο.

Από την άλλη έχουν ακουστεί και περιπτώσεις για αναξιόπιστους ανελκυστήρες που παθαίνουν συχνές βλάβες και που η επισκευή τους είναι ιδιαίτερα κοστοβόρα.

Ευτυχώς όμως, τα πράγματα έχουν αλλάξει στην ευρωπαϊκή αγορά των ανελκυστήρων σκάλας. Πλέον η αισθητική τους έχει αναβαθμιστεί και προσαρμόζονται στις ανάγκες του κάθε χρήστη και του κάθε χώρου ιδανικά. Ο όμιλος εταιρειών Prospelasi έχει να πει πολλά γι΄ αυτό, απαντώντας σε κάθε απορία μας.
15042011_ooms_00128_naadloos
Μοναδικές λύσεις για κάθε ανάγκη
Όποιας μορφής και διαστάσεων σκάλα και να έχουμε, όσο ιδιαίτερες και αν είναι οι ανάγκες μας, υπάρχει το κατάλληλο μοντέλο για την περίπτωσή μας. Οι μηχανολόγοι μηχανικοί των εταιρειών του ομίλου θα μελετήσουν τον χώρο και τις ανάγκες μας και προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα, θα μας παρουσιάσουν μια εξατομικευμένη μελέτη εφαρμογής, προσαρμοσμένη απόλυτα στις απαιτήσεις μας, ανεξάρτητα από το εάν η σκάλα μας είναι ευθεία ή καμπύλη, αν είναι σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο, μικρής ή μεγάλης διαδρομής.
Θα μάς βοηθήσουν έτσι να επιλέξουμε την ιδανική λύση προτείνοντάς μας ανελκυστήρες σκάλας με κάθισμα ή αναβατόρια σκάλας με πλατφόρμα, διαφόρων κατασκευαστών, με διαφορετικές τεχνικές προδιαγραφές, μέσα από τη μεγαλύτερη γκάμα της ελληνικής αγοράς, αφού ο όμιλος αντιπροσωπεύει τους μεγαλύτερους ευρωπαίους κατασκευαστές.
handicare_2000_cgi
Για παράδειγμα, εάν η σκάλα μας έχει πολύ «κλειστές» στροφές, θα μάς προταθεί το μοντέλο με την μικρότερη διάμετρο περιστροφής στην αγορά. Σημαντικό είναι ότι δεν χρησιμοποιούνται τυποποιημένες γωνίες οδηγού (90ο ή 180ο), αλλά ακολουθούνται οι μοίρες που καθορίζουν οι στροφές της δική μας σκάλας.

Για τις μετρήσεις χρησιμοποιούνται τα τελευταίας γενιάς συστήματα φωτομετρικής αποτύπωσης χώρου, που έχουν κατασκευαστεί αποκλειστικά για αποτύπωση διαστάσεων σκάλας. Ο ανελκυστήρας θα σχεδιαστεί έτσι ώστε σε καμία περίπτωση δεν θα χρειάζεται να ανεβαίνουμε ούτε ένα σκαλοπάτι προκειμένου να τον χρησιμοποιήσουμε, αφού υπάρχει μέριμνα ώστε να έχει ως θέσεις επιβίβασης και αποβίβασης τα πλατύσκαλα, όσο περιορισμένος και να είναι ο χώρος μας.
επ1ββ
Προσωπικές επιλογές
Σε κάθε περίπτωση ο ανελκυστήρας θα διαμορφωθεί σύμφωνα με το προσωπικό μας γούστο, χωρίς να καταλαμβάνει τον χώρο μας αφού  αναδιπλώνεται εύκολα, καθιστώντας τη σκάλα προσβάσιμη σε όλους. Μάλιστα, ο οδηγός του ανελκυστήρα μπορεί να τοποθετηθεί κάτω από την κουπαστή της σκάλας, ώστε να μην καταλαμβάνει επιπλέον χώρο σε αυτή, αλλά ούτε να χρειαστεί να αφαιρεθεί η κουπαστή. Επιπλέον, θα είμαστε βέβαιοι ότι η επιλογή μας θα ταιριάξει απόλυτα με την αισθητική του χώρου μιας και μπορούμε να επιλέξουμε μέσα από διαφορετικά χρώματα και υλικά. Από εκεί και μετά, δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για τίποτε. Η εγκατάσταση γίνεται με προκαθορισμένο ραντεβού και ολοκληρώνεται μέσα σε λίγες ώρες με μηδενική όχληση.
Ανελκυστήρες σκάλας Prospelasi 1
Αίσθημα ασφάλειας
Εκείνο που οπωσδήποτε θα θέλαμε είναι να έχουμε ένα σπίτι απόλυτα φιλόξενο και ασφαλές, ανεξάρτητα από το επίπεδο των κινητικών μας δυνατοτήτων. Αυτό ακριβώς μπορεί να κάνει ο όμιλος εταιρειών Prospelasi χάρη στην μεγάλη εμπειρία των στελεχών και τον αποδεδειγμένο επαγγελματισμό τους. Οι εταιρείες του ομίλου και οι συνεργάτες του δικτύου, βρίσκονται δίπλα μας και μας υποστηρίζουν 365 ημέρες το χρόνο, οπουδήποτε και αν βρισκόμαστε. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι οι πωλήσεις του ομίλου για το 2021 τον κατατάσσουν στην κορυφαία θέση της αγοράς.

INFO
Ο όμιλος εταιρειών Prospelasi περιλαμβάνει τις Prospelasi Ανελκυστήρες Σκάλας Ι.Κ.Ε. με έδρα στην Αθήνα και Prospelasi North Ι.Κ.Ε. με έδρα στη Θεσσαλονίκη
Ανελκυστήρες σκάλας Prospelasi 2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης