Έκλεψαν όχημα του Δασαρχείου στην Ξάνθη!

Έκλεψαν όχημα του Δασαρχείου στην Ξάνθη!

Η ανησυχία είναι μήπως το τετρακίνητο όχημα χρησιμοποιηθεί σε μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών λόγω της δυνατότητάς του να κινείται σε δυσπρόσιτα σημεία

Xanthi-dasarxeio-oxima
Γη και ουρανό έχουν κινήσει οι υπάλληλοι του Δασαρχείου στην Ξάνθη για να εντοπίσουν το υπηρεσιακό φορτηγάκι 4x4 που έκλεψαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί κάποιοι θρασύτατοι δράστες, οι οποίοι είναι άγνωστοι μέχρι στιγμής,!

Ο φόβος είναι μήπως το τετρακίνητο όχημα του Δασαρχείου χρησιμοποιηθεί σε μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών ή σε άλλη παρανομία, λόγω της δυνατότητάς του να κινείται σε δυσπρόσιτα σημεία. Για το λόγο αυτό, η κλοπή γνωστοποιήθηκε στα social media μαζί με φωτογραφίες του οχήματος και την παράκληση όποιος το δει ή έχει πληροφορίες σχετικά με το πού μπορεί να βρίσκεται να ειδοποιήσει την Αστυνομία ή το Δασαρχείο.

Πρόκειται για ένα φορτηγάκι 4x4 Nissan πράσινου χρώματος με κόκκινες λωρίδες στο αμάξωμα και φάρο στην οροφή, το οποίο φέρει τις χαρακτηριστικές πορτοκαλί πινακίδες, ενώ αναγράφεται πως πρόκειται για όχημα της Δασικής Υπηρεσίας.


Ειδήσεις σήμερα:

Τουλάχιστον 250 νεκροί από τον μεγάλο σεισμό στο ανατολικό Αφγανιστάν

Διπλωματικός μαραθώνιος Μητσοτάκη με πλούσια ατζέντα σε Ρώμη, Βρυξέλλες και Μαδρίτη

Νέα όπλα ζητά ο Ζελένσκι για να μη χαθεί το Λουχάνσκ - Μαίνεται ο οικονομικός πόλεμος της Ρωσίας με τη Δύση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης