Μεσσηνία: Νεαρή άδειαζε συστηματικά το παγκάρι της... ίδιας εκκλησίας

Μεσσηνία: Νεαρή άδειαζε συστηματικά το παγκάρι της... ίδιας εκκλησίας

Η 19χρονη ιερόσυλη είχε καταφέρει να αρπάξει συνολικά 510 ευρώ

pagkari
Όποτε είχε ανάγκη από χρήματα, άδειαζε το παγκάρι της... ίδιας εκκλησίας στην κοινότητα Επισκοπή του Δήμου Μεσσήνης μια 19χρονη Ελληνίδα, που είχε διαπράξει τέσσερις κλοπές μέσα σε διάστημα δυο μηνών! Όμως, η τελευταία φορά που το παραβίασε, την περασμένη Κυριακή, ήταν και η τελευταία.

Η νεαρή ιερόσυλη έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Καλαμάτας, οι οποίοι βρήκαν στην κατοχή της τα 300 ευρώ που είχε ξαφρίσει από το παγκάρι της εκκλησίας. Στην πορεία της προανάκρισης, μάλιστα, προέκυψε ότι, από τις 23 Απριλίου ως την Πρωτομαγιά, είχε διαπράξει ακόμη τρεις κλοπές στον ίδιο ναό, αρπάζοντας συνολικά 510 ευρώ. Η 19χρονη παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, που της άσκησε δίωξη για κλοπές κατ' επάγγελμα.

Τρεις γυναίκες έκλεψαν πλήθος εμπορεύματα από μαγαζί

Γρήγορες στις κλοπές, όχι όμως και στην... διαφυγή, ήταν τρεις γυναίκες Ρομά ηλικίας 27, 28 και 29 χρόνων που ξάφρισαν διάφορα αντικείμενα και προϊόντα, συνολικής αξίας 613 ευρώ από ένα κατάστημα σε περιοχή της Πιερίας, το απόγευμα της Κυριακής! Οι “μακρυχέρες” που παρίσταναν τις πελάτισσες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του τμήματος Δίου– Ολύμπου, συνελήφθησαν και στην κατοχή τους βρέθηκαν τα κλεμμένα προϊόντα που αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του καταστήματος. Στη συνέχεια, οδηγήθηκαν΄
στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Ειδήσεις σήμερα:

Δεκαήμερος καύσωνας με 40άρια και στην Αττική, τι προβλέπουν Καλλιάνος - Λαγουβάρδος

Στη γειτονιά γνώριζαν ότι η μάνα κρατούσε κλεισμένη την κόρη για 42 χρόνια! Τι ψάχνουν τώρα στη Λάρισα για την υπόθεση που θυμίζει «Κυνόδοντα»

«Βλέπουν» συνωμοσίες στην Τουρκία πίσω από την ανάρτηση του Μασκ για την Κωνσταντινούπολη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης