Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 - ΕΠΑΛ: Βατά τα θέματα που έπεσαν σήμερα - Δείτε τις απαντήσεις
Ένας καλά προετοιμασμένος μαθητής που είχε μελετήσει όλη την εξεταστέα ύλη θα μπορούσε να πετύχει υψηλή βαθμολογία
Συνεχίστηκαν σήμερα Σάββατο οι Πανελλήνιες Εξετάσεις 2022 για τους υποψήφιους τωνΕπαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), με τα μαθήματα Υγιεινής, Προγραμματισμού Υπολογιστών, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (ΑΟΔ) και Στοιχεία Μηχανών.
Στην Υγιεινή τα θέματα κάλυψαν το μεγαλύτερος μέρος της ύλης και ακολουθούσαν μια ήπια διαβάθμιση στη δυσκολία τους. Θεωρούνται βατά, ακολουθώντας το μοτίβο των προηγούμενων ετών. Ένας καλά προετοιμασμένος μαθητής που είχε μελετήσει όλη την εξεταστέα ύλη θα μπορούσε να πετύχει υψηλή βαθμολογία.
Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα ολοκληρώσουν τις εξετάσεις τους την επόμενη εβδομάδα (17 Ιουνίου), ενώ από τις 18 ως τις 30 Ιουνίου θα ακολουθήσουν και τα ειδικά μαθήματα για τους υποψήφιους όλων των σχολείων.
Οι βαθμολογίες θα ανακοινωθούν μετά την ολοκλήρωση των ειδικών μαθημάτων και οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ στις αρχές Αυγούστου.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.