Ο εκνευρισμός της συζύγου του Τράγκα και η επόμενη ημέρα μετά τις αποκαλύψεις για τα €100 εκατ.

Ο εκνευρισμός της συζύγου του Τράγκα και η επόμενη ημέρα μετά τις αποκαλύψεις για τα €100 εκατ.

Στο Μαϊάμι πληροφορήθηκε τη δέσμευση της περιουσίας του εκλιπόντος η Μαρία Καρρά που έπεσε από τα σύννεφα με τα νέα, ίσως επειδή πίστευε ότι κανείς δεν μπορούσε να την αγγίξει

tragkas_ginaika_art
Ήταν νωρίς το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής όταν έγινε γνωστό ότι η Αρχή καταπολέμησης νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες (ξέπλυμα μαύρου χρήματος) δέσμευσε το σύνολο της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα και της συζύγου του.

Η τελευταία πληροφορήθηκε την είδηση γύρω στις εννιά το πρωί με την διαφορά ώρας-το Μαιάμι είναι εφτά ώρες πίσω-και αρχικά δεν το πίστεψε.

Χρειάστηκε να επικοινωνήσει με τους δικηγόρους της και κάποια πρόσωπα από τον πολύ στενό κύκλο επαφών της για να επιβεβαιώσει την είδηση που είχε ήδη ανεβεί στα ειδησεογραφικά site ώστε να συνειδητοποιήσει την σκληρή αλήθεια.
giwrgos-tragkas-maria-kara-3
Φέρεται μάλιστα να είχε επικοινωνία με τον Γιάννη Τράγκα, στην οποία έκλαιγε με λυγμούς για τις τελευταίες εξελίξεις στην αμύθητη κληρονομιά που άφησε ο εκλιπών εκδότης και δημοσιογράφος, όταν πέθανε τον περασμένο Δεκέμβριο.
spitia_tragkas_gallia_parisi
Τα σπίτια του Γιώργου Τράγκα στη Νίκαια της Γαλλίας και το Παρίσι
Κλείσιμο
Μια κληρονομιά που άφησε στόματα να χάσκουν όταν αποκαλύφθηκε το μέγεθος της, με τα δεκάδες ακίνητα, τους λογαριασμούς και τις τραπεζικές θυρίδες σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα του εξωτερικού.

Εδώ και λίγα 24ωρα ο Οικονομικός Εισαγγελέας Χρήστος Μπαρδάκας μελετά επισταμένα το πόρισμα της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες (ξέπλυμα βρώμικου χρήματος), άνω των 60 σελίδων, βάσει του οποίου έγινε η δέσμευση της περιουσίας.

Στην κυριότητα εμπλέκεται και η σύζυγος του εκλιπόντος δημοσιογράφου Μαρία Καρρά, που διαθέτει κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς, ενώ συμμετείχε ως μέτοχος στις επιχειρήσεις τους κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει παραδεχτεί.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η χήρα του εκλιπόντος διακατέχεται από έναν εκνευρισμό για τα όσα λαμβάνουν χώρα από την περασμένη Παρασκευή και μελετά τις επόμενες κινήσεις της από το κοσμοπολίτικο Μαιάμι, όπου κατοικεί πλέον μόνιμα.

Την ίδια στιγμή η δικηγόρος της διέψευσε σε τηλεοπτική την είδηση περί δέσμευσης των περιουσιακών στοιχείων της πελάτισσας της, η οποία προσπάθησε ανεπιτυχώς να προσεγγίσει μέσω φιλικού της προσώπου τον Νίκο Αγαπηνό, ώστε να την αναλάβει και πάλι.

Σκέψη επιστροφής στην Ελλάδα δεν τίθεται καν μετά τις τελευταίες εξελίξεις από τη γυναίκα που σημάδεψε την ζωή του Γιώργου Τράγκα και σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν φέρεται να κινούσε τα νήματα στην υπόθεση της τεράστιας περιουσίας του εκλιπόντος.
tragkas_diathiki_in__5_
Nίκαια - Η αστραφτερή βίλα στην Côte d’Azur. Ο έρωτας του Γιώργου Τράγκα με την Κυανή Ακτή στεγάστηκε στην πανέμορφη βίλα με την αστραφτερή πισίνα και την πανοραμική θέα στη Νίκαια
Όπως έχει ήδη αποκαλυφθεί η περιουσία του Γιώργου Τράγκα, που μέχρι τώρα έχει γίνει γνωστή, περιλαμβάνει 17 ακίνητα, καταθέσεις σε Τράπεζες της αλλοδαπής και εγχώριες όπως και σε Τραπεζικές θυρίδες. Μάλιστα, σε τραπεζική θυρίδα του εξωτερικού βρέθηκαν λίγο λιγότερες από 10 ράβδους χρυσού, αγνώστου προέλευσης και χωρίς από κανένα επίσημο έγγραφα-χαρτί να επιβεβαιώνεται η νομιμότητα απόκτησής τους.

Τα ακίνητα τα οποία αποκαλύφθηκαν είναι δυο στην Πολιτεία, δύο στην Μύκονο,τέσσερα στο Μονακό, ένα στο Παρίσι, ένα στο Σεν Τροπέ. Επίσης, στην περιουσία του αποβιώσαντος δημοσιογράφου περιλαμβάνονται διαμερίσματα στην Ουάσινγκτον, στο Μπέβερλι Χιλς, στο Λας Βέγκας, στο Μαϊάμι και ένα στο Olympic Tower της 5ης Λεωφόρου στο Μανχάταν, κ.λπ.

Η επόμενη μέρα βρίσκει την Μαρία Καρρά αγχωμένη για το δικό της αύριο και τους γιούς του Γιώργου Τράγκα να αναμένουν πλέον την εξέλιξη της διαδικασίας και της έρευνας για την real estate αυτοκρατορία που έστησε ο πατέρας τους, η οποία προς το παρόν και για μεγάλο διάστημα μπήκε στον πάγο.

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτοκτονία γυμναστή: Έτοιμη να καταθέσει η 50χρονη γυναίκα «αράχνη» - Ζητά άρση του τραπεζικού της απορρήτου

Πόσα «voucher» θα δικαιούστε για αλλαγή POS, ταμειακών και ηλεκτρονικά τιμολόγια

Τραγωδία στη Φλόριντα: Αγοράκι 2 ετών πυροβόλησε άθελα του και σκότωσε τον πατέρα του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης