Κρήτη: Τρεις «ορφανές» χασισοφυτείες εντοπίστηκαν στον Μυλοπόταμο

Κρήτη: Τρεις «ορφανές» χασισοφυτείες εντοπίστηκαν στον Μυλοπόταμο

Βρέθηκαν συνολικά 34 δενδρύλλια ύψους ενός μέτρου - Αναζητούνται οι καλλιεργητές

xasisofyteia
Ούτε ένας, ούτε δυο, αλλά τρεις ειδικά διαμορφωμένοι χώροι στους οποίους καλλιεργούνταν χασισοφυτείες εντοπίστηκαν σε μια περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, κατά την διάρκεια επιχείρησης εξερεύνησης που οργανώθηκε από την Δίωξη Ναρκωτικών Ρεθύμνης το πρωί της Παρασκευής.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης στην οποία συμμετείχαν και δυνάμεις των Τ.Α.Ε. Ρεθύμνης και Μυλοποτάμου, εντοπίστηκαν τρεις "ορφανές" φυτείες κάνναβης με συνολικά 34 δενδρύλλια ύψους ενός μέτρου στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Οι καλλιεργητές δεν εντοπίστηκαν στα σημεία και οι έρευνες για την ταυτοποίηση και την σύλληψή τους βρίσκονται σε εξέλιξη.

Αλλοδαπός συνελήφθη με κάνναβη στον Αποκόρωνα

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος σε έναν αλλοδαπό στον οποίο έκαναν έλεγχο σε μια περιοχή του Δήμου Αποκορώνου, το απόγευμα της Παρασκευής, καθώς βρήκαν στην κατοχή του 284 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης τα οποία κατασχέθηκαν. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών και εξετάζεται αν έκανε και διακίνηση.

Ένας Έλληνας συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Πολυγύρου, καθώς στην κατοχή του και στην κατοικία του βρέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 69,7 γραμμαρίων, ενώ στο όχημα που επέβαινε κατασχέθηκε ένα τσιγαριλίκι.

Ειδήσεις σήμερα:

Φρικτό έγκλημα στην Αίγινα: Σκότωσε τη μητέρα του και κατέληξε έξω από εκκλησία να τραγουδά και να χορεύει

Φωτιά στη Βούλα: Σε ύφεση τα πύρινα μέτωπα - Μετρούν τις «πληγές» τους οι κάτοικοι

Βρετανία: Χάος για τους ταξιδιώτες με ακυρώσεις πτήσεων - Οικογένεια έφτασε με 32 ώρες καθυστέρηση στην Κρήτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης