«Η αρραβωνιαστικιά του τον βρήκε τραυματισμένο μετά τη ληστεία και λέει ότι ο γιος μου τη σκηνοθέτησε» λέει ο πατέρας του γαμπρού

«Η αρραβωνιαστικιά του τον βρήκε τραυματισμένο μετά τη ληστεία και λέει ότι ο γιος μου τη σκηνοθέτησε» λέει ο πατέρας του γαμπρού

 «Το ζευγάρι χώρισε περίπου τρεις μήνες μετά το περιστατικό. Η αρραβωνιαστικιά του τον ρωτούσε διαρκώς πότε θα γίνει ο γάμος. Εκείνος δεν ήταν σε αυτή την κατάσταση, νευρίασε και χώρισαν».

gamosgamos
Ότι ο γιος του δεν είχε κανένα λόγο να σκηνοθετήσει ληστεία για να αποφύγει τον γάμο του, λέει ο πατέρας του γαμπρού από το Αγρίνιο.

«Το δικαστήριο αναβλήθηκε. Ο γιος μου δεν είχε κανένα λόγο να σκηνοθετήσει ληστεία. Μπήκαν δύο άτομα στο σπίτι όπου ζούσαν με την αρραβωνιαστικιά του και πήραν ό,τι βρήκαν. Έψαχναν για πολλά χρήματα αλλά δεν υπήρχαν πολλά χρήματα στο σπίτι. Όταν μπήκε τον χτύπησαν και τον έδεσαν. Δεν είχε κανένα λόγο να ντρέπεται. Την πρώτη βραδιά είχαμε τραπέζι στο δικό μου σπίτι και τη δεύτερη βραδιά θα πήγαιναν κάτω. Απλά έφυγαν μαζί με την αρραβωνιαστικιά του από το σπίτι και αυτοί τον παρακολουθούσαν, υπολόγισαν ότι δεν θα γυρίσει πάλι πίσω», λέει για την ημέρα που σημειώθηκε το περιστατικό.


Ακόμη εξηγεί: «Εκείνος γύρισε μετά από λίγο για μισή ώρα να κάνει ένα μπάνιο και να έρθει να φύγουμε παρέα να πάμε στο σπίτι. Εμείς περιμέναμε στο σπίτι, το τηλέφωνο δεν το σήκωνε, μετά από μισή ώρα – τρία τέταρτα, πήγαμε χτυπήσαμε το κουδούνι και αφού δεν άνοιγε πήγαμε κάτω πήραμε την αρραβωνιαστικιά του άνοιξε το σπίτι και τον βρήκε σε άσχημη κατάσταση, δεμένο και μισοπεθαμένο. Με τα πεθερικά του είχαν πολύ καλές σχέσεις. Ήταν όλα μια χαρά δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Ήταν μια χαρά τα πάντα. Δεν είχε κανένα λόγο να σκηνοθετήσει ληστεία. Αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα ακόμη και την παραμονή του γάμου του θα μας το έλεγε ότι εγώ δεν θέλω να συνεχίσω αυτό τον γάμο. Δεν υπήρχε κάποιος λόγος να ασχοληθεί με κάτι τέτοιο, ούτε να βάλει κάποιον να τον χτυπήσει γιατί ήταν σε τέτοια κατάσταση που δεν μπορείτε να φανταστείτε. Νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο δύο ημέρες. Πήγε η αρραβωνιαστικιά του και τον βρήκε σε αυτή την κατάσταση».

Όπως λέει ο πατέρας του γαμπρού: «Το ζευγάρι χώρισε περίπου τρεις μήνες μετά το περιστατικό. Η αρραβωνιαστικιά του τον ρωτούσε διαρκώς πότε θα γίνει ο γάμος. Εκείνος δεν ήταν σε αυτή την κατάσταση, νευρίασε και χώρισαν».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck7ztaehvnkx)


Σκηνοθέτησε τη ληστεία και τον ξυλοδαρμό για να αποφύγει το γάμο μας» λέει η… νύφη


Η γυναίκα η οποία ερωτεύτηκε και είχε αποφασίσει να συνεχίσει τη ζωή της με το «θύμα» της ληστείας μίλησε στο protothema.gr μέσω του δικηγόρου της κ. Σπύρου Κωνσταντάρα για την περιπέτειά της, η οποία θα μπορούσε να γίνει χουλιγουντιανό σενάριο. Όπως λέει νιώθει μόνο προδομένη.

«Είμαι πεπεισμένη ότι τα έκανε όλα για να αποφύγει τον γάμο μας. Στην αρχή τον πίστεψα. Πίστεψα ότι τον χτύπησαν, ότι τον λήστεψαν και τον εμπιστεύτηκα αλλά αυτός με κορόιδεψε. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι όλα αυτά ήταν μια σκηνοθεσία κι ένα ψέμα», λέει χαρακτηριστικά η γυναίκα.

Το χρονικό την υπόθεσης του Αγρινίου

Κλείσιμο
Όλα ξεκίνησαν τον Μάιο του 2019 όταν σε διαμέρισμα στο Αγρίνιο, εκτυλίχθηκε σκηνικό βγαλμένο από θρίλερ. Δυο κουκουλοφόροι, διέρρηξαν το σπίτι ζευγαριού και όταν εισέρχεται σε αυτό ο ένας ένοικος, τον ξυλοφορτώνουν, τον δένουν, τον φιμώνουν και τον αφήνουν αναίσθητο. Άρπαξαν κοσμήματα, χρήματα και άλλα αντικείμενα. Ενώ, ο άνδρας βρέθηκε στο σπίτι του αναίσθητος και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου για νοσηλεία.

Όλο αυτό το σκηνικό έγινε δύο ημέρες πριν τον γάμο του «θύματος» της ληστείας με το μυστήριο να ματαιώνεται λόγω της κατάστασης. Η ληστεία έγινε μάλιστα λίγη ώρα πριν μεταβεί στο προγαμήλιο γλέντι των δυο οικογενειών. Χαρακτηριστικό άλλωστε πως μεταξύ των κλοπιμαίων ήταν και τα δώρα γάμου.

Λίγους μήνες αργότερα, τον Νοέμβριο του 2019 ο παθών έπεσε σε πολλές αντιφάσεις στα πλαίσια της έρευνας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας στο Αγρίνιο και ομολόγησε πως η ληστεία δεν έγινε ποτέ. Ουδείς τον έδεσε και ουδείς έκλεψε κάτι από το σπίτι. Ωστόσο, όπως υποστήριξε ο ξυλοδαρμός του ήταν απολύτως αληθινός, αλλά υπό διαφορετικά κίνητρα τα οποία δεν παραδέχθηκε. Φέρεται πάντως να «ομολόγησε» πως έπραξε λάθος που δεν είπε όλη την αλήθεια αλλά-ισχυρίστηκε πως- επινόησε τη ληστεία για να δικαιολογήσει το επεισόδιο που είχε, γιατί ντρεπόταν την οικογένειά της νύφης για αυτό που του συνέβη.

Μετά την εξέλιξη αυτή η Υποδιεύθυνση Ασφάλεια Αγρινίου σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του παθόντα και τη διαβίβασε στον αρμόδιο Εισαγγελέα που με τη σειρά του άσκησε ποινική δίωξη για ψευδορκία. Η παρολίγον σύζυγος, πρώην πλέον αρραβωνιαστικιά του έκανε μήνυση.

Για πολλούς μήνες ήταν και η ίδια πεπεισμένη πως συνέβη ληστεία καθώς δεν γνώριζε την αλήθεια. Πλέον είναι πεπεισμένη πως το περιστατικό συνέβη ώστε να μην γίνει ο γάμος. Σημειώνει μάλιστα πως τα «κλοπιμαία» της δήθεν ληστείας που της ανήκαν δεν της επεστράφησαν.

«Ο Εντολέας μου έχοντας απόλυτο σεβασμό στην απονομή της δικαιοσύνης, στο έργο αυτής, καθώς και στο έργο των προανακριτικών υπαλλήλων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου και για λόγους που θα εκτεθούν κατά την εκδίκαση της υποθέσεώς του που εκκρεμεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αγρινίου νοσηλεύτηκε στο Νευροχειρουργικό Τμήμα του ΓΝ Αγρινίου όπου και διεγνώσθηκε ότι υπέστη διάσειση, χωρίς να έχει ενοχοποιήσει κάποιον ψευδώς τόσον με την αρχική, όσο και με την συμπληρωματική του κατάθεση, και είμαστε πεπεισμένοι για την αθωότητα του», υποστηρίζει ο δικηγόρος του άνδρα.





Ειδήσεις σήμερα:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης