Εκτός από ανθρώπους τον Ισθμό φαίνεται να προτιμούν για τις απογευματινές τους βόλτες και... άγρια ζώα, μεταξύ των οποίων φίδια, αλεπούδες, αγριογούρουνα ακόμα και λύκοι!
Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύε το loutrakiblog.gr, ένας λύκος βρέθηκε να κάνει βόλτες έξω από ένα περίπτερο στην περιοχή, συγεκριμένα έξω από το Τουριστικό Περίπτερο του L.T.O.
Τη στιγμή κατέγραψε ένας περαστικός από το σημείο, ο οποίος άναυδος παρακολουθούσε τον λύκο να περιπλανιέται στην περιοχή.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά καιρούς έχουν γίνει αναφορές για διάφορα άγρια ζώα που κυκλοφορούν στα στενά της πόλης.
Με την ασφάλιση του σπιτιού σου έναντι των φυσικών καταστροφών προστατεύεις την περιουσία σου, τους αγαπημένους σου και τις πολύτιμες καθημερινές στιγμές σου, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεις την ηρεμία και την πολύτιμη στήριξη που μπορεί να χρειαστείς σε ώρα ανάγκης.