Καβάλα: «Τη σκότωσα γιατί με προσέβαλε» λέει αμετανόητος ο φονιάς της φαρμακοποιού

Καβάλα: «Τη σκότωσα γιατί με προσέβαλε» λέει αμετανόητος ο φονιάς της φαρμακοποιού

«Τη ζήλευε, δεν την άφηνε σε ησυχία» λέει φίλη της φαρμακοποιού για τον 55χρονο που σκότωσε τη σύζυγό του - Το χρονικό της στυγερής δολοφονίας

kavala-0
Συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως γύρω από τη δολοφονία της 43χρονης φαρμακοποιού, η οποία στραγγαλίστηκε από τον 55χρονο σύζυγό της στην Καβάλα.  Το ζευγάρι φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα ενώ θα έπαιρνε διαζύγιο. Μάλιστα είχαν αποκτήσει δύο παιδιά ηλικίας 6 και 10 ετών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star o δράστης της δολοφονίας ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος καθώς μετά την πράξη του αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει εμφανίζεται προκλητικός λέγοντας ότι η 43χρονη τον προσέβαλε γι' αυτό και τη σκότωσε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ενδέχεται να απολογηθεί αύριο Σάββατο. 
farmakopoios_kavala_xr
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cjswfam4jgyp)

Το χρονικό του φονικού

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Πέμπτης.
Ο 55χρονος άνδρας κάλεσε χθες στις 00:30 τον αξιωματικό υπηρεσίας του τοπικού τμήματους και του είπε «έκανα κακό στη γυναίκα μου».

Κλείσιμο
Οι αστυνομικοί τον βρήκαν στο φαρμακείο, με την άτυχη γυναίκα να είναι νεκρή σε ένα ράντζο που υπήρχε στο φαρμαρκείο. Ο θάνατός της χαρακτηρίζεται ασφυκτικός. Ενδειξη ότι είχε επιχειρήσει να κάνει κακό στον εαυτό του ήταν το γεγονός ότι οι άνδρες των αρχών τον βρήκαν με αίματα και τους καρπούς του. «Καταλάβαμε ότι κάτι έχει συμβεί όταν δεν άνοιξε το φαρμακείο», λέει γείτονας στο protothema.gr

Το έγκλημα στην Καβάλα έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία. Άνδρας που διαμένει πολύ κοντά στο φαρμακείο που διατηρούσε η 43χρονη δήλωσε στο protothema.gr ότι το ζευγάρι δεν είχε δώσει μέχρι τώρα δικαιώματα.

«Χθες το απόγευμα, αναστατωθήκαμε γιατί το φαρμακείο δεν άνοιξε. Αντιληφθήκαμε ότι κάτι έχει συμβεί γιατί πρόσφατα είχαμε μάθει ότι του έχει ζητήσει να χωρίσουν. Έχουν δύο παιδιά και ποτέ δεν είχαν δώσει δικαιώματα για να καταλάβει το χωριό ότι κάτι συμβαίνει. Όλοι έχουμε σοκαριστεί γιατί η γυναίκα ήταν αξιόλογη και αγαπητή στη γειτονιά. Κανείς φυσικά δεν μπορεί να ξέρει τι πραγματικά συνέβαινε μεταξύ τους», λέει στο protothema.gr.

Πρόεδρος Κοινότητας Πηγών: «Έχουμε συγκλονιστεί»

Συγκλονισμένος δήλωσε στο protothema.gr ο πρόεδρος της κοινότητας Πηγών του Νομού Καβάλας, Δημήτρης Λεπίδας για τη δολοφονία της 43χρονης φαρμακοποιού. Όπως είπε, το φαρμακείο της μπορεί να ήταν στις Πηγές, όμως το ζευγάρι έμενε μόνιμα στην Καβάλα και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αμυγδαλεώνα. Μια απόσταση περίπου 30 χιλιομέτρων. Για αυτό η 43χρονη είχε και ράντζο στο κατάστημά της, αφού κάποιες μέρες έμενε εκεί.

«Έχουμε συγκλονιστεί όλοι, ήταν εξυπηρετικότατη», είπε ο κ. Λεπίδας που πρόσθεσε ότι: «τον άνδρας της δεν τον βλέπαμε συχνά γιατί έμεναν μακριά, οπότε δεν ξέρουμε τι σχέση και τι προβλήματα μπορεί να είχαν».

Ο δράστης δήλωνε σύμβουλος ακινήτων

Σημειώνεται πως ο 55χρονος δράστης δήλωνε στα social media ότι εργάζεται ως σύμβουλος ακινήτων. Την ίδια ώρα συγκλονίζει η ανάρτηση της υπαλλήλου της φαρμακοποιού η οποία γράφει στο Facebook:  «Γιατι; Σε μια στιγμή να τελειώνουν όλα... Γιατί τόσος πόνος; Τα παιδάκια σου ακριβώς ίδια ηλικία με τα δικά μου.
μμμ
Ο 55χρονος δράστης του φονικού στην Καβάλα
Ποιός να τα εξηγήσει το γιατί; Δεν υπάρχει. Μόνο πόνος. Τόσος πόνος. Καλό παράδεισο Αίντα!!! Δεν πιστεύω αυτό που γράφω. Το φαρμακείο στις Πηγές βάφτηκε κόκκινο ...Τα παιδιά σου είναι και δικά μου παιδιά. Είναι τα παιδιά όλων μας που δεν έπρεπε να ορφανεψουν . ΤΌΣΟ ΆΔΙΚΑ. Καλό ταξίδι αγαπημένη ...».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cjswguet9cwx)

«Τη ζήλευε, δεν την άφηνε σε ησυχία», λέει φίλη της φαρμακοποιού

Λύγισε βάζοντας τα κλάματα και με τρεμάμενη φωνή μίλησε στο protothema.gr η γιατρός στο επάγγελμα και φίλη της 43χρονης μητέρας, η οποία βρέθηκε στραγγαλισμένη από τους αστυνομικούς σε ένα ράντζο που υπήρχε στο φαρμακείο, στις πηγές του Δήμου Νέστου, στην Καβάλα. 
Ούτε η ίδια δεν ήθελε να πιστέψει ότι οι απειλές του 55χρονου έγιναν πραγματικότητα.

Ο σύζυγος της αγαπημένης της φίλης έφτασε στο σημείο να στραγγαλίσει τη γυναίκα του και να στερήσει για πάντα από τα παιδιά του τη μάνα τους. «Καβγάδιζαν συνέχεια. Τη ζήλευε, δεν την άφηνε σε ησυχία. Συνεχώς της δημιουργούσε προβλήματα και της έκανε σκηνές ζηλοτυπίας μπροστά μου, ακόμα και μπροστά στα παιδιά. Τον τελευταίο καιρό η φίλη μου δεν ήταν καλά. Ίσως αυτός να το σχεδίαζε καιρό και η Αΐντα να είχε υποψιαστεί κάτι… Ήταν προβληματισμένη και απογοητευμένη από τη συμπεριφορά του.  Ήθελε να χωρίσει για να ηρεμήσει η γυναίκα μακριά από αυτό το κτήνος… Αλλά αυτός τη διεκδικούσε συνέχεια. Μέχρι που η κατάσταση ξέφυγε...» λέει στο protothema.gr φίλη της άτυχης μητέρας.


Ειδήσεις σήμερα:

Βήμα - βήμα η διαδικασία για να πάρετε την επιστροφή έως €600 του ηλεκτρικού ρεύματος

Αυτός είναι ο 55χρονος από την Καβάλα που στραγγάλισε τη σύζυγό του και μετά επιχείρησε να αυτοκτονήσει

Νέο πλήγμα σε ρωσική φρεγάτα στη Μαύρη Θάλασσα αναφέρουν τα τοπικά μέσα της Ουκρανίας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης