Έγκλημα στην Καβάλα: Τι λέει φίλη της 43χρονης μητέρας - «Την ζήλευε, δεν την άφηνε σε ησυχία»

Έγκλημα στην Καβάλα: Τι λέει φίλη της 43χρονης μητέρας - «Την ζήλευε, δεν την άφηνε σε ησυχία»

Ο 55χρονος έκανε συνεχώς σκηνές και δημιουργούσε στη  φαρμακοποιό  προβλήματα, τονίζει στο protothema.gr φίλη του θύματος - Ήθελε να χωρίσει για να ηρεμήσει , αλλά αυτός την διεκδικούσε συνέχεια μέχρι που η κατάσταση ξέφυγε...

kavala-farmakopoios3
Λύγισε βάζοντας τα κλάματα και με τρεμάμενη φωνή μίλησε στο protothema.gr η γιατρός στο επάγγελμα και φίλη της 43χρονης μητέρας, η οποία βρέθηκε στραγγαλισμένη από τους αστυνομικούς σε ένα ράντζο που υπήρχε στο φαρμακείο, στις πηγές του Δήμου Νέστου, στην Καβάλα.

Ούτε η ίδια δεν ήθελε να πιστέψει ότι οι απειλές του 55χρονου έγιναν πραγματικότητα.

Ο σύζυγος της αγαπημένης της φίλης έφτασε στο σημείο να στραγγαλίσει τη γυναίκα του και να στερήσει για πάντα από τα παιδιά του τη μάνα τους.

«Καυγάδιζαν συνέχεια. Την ζήλευε, δεν την άφηνε σε ησυχία. Συνεχώς της δημιουργούσε προβλήματα και της έκανε σκηνές ζηλοτυπίας μπροστά μου, ακόμα και μπροστά στα παιδιά.

» Τον τελευταίο καιρό η φίλη μου δεν ήταν καλά. Ίσως αυτός να το σχεδίαζε καιρό και η Αΐντα να είχε υποψιαστεί κάτι… Ήταν προβληματισμένη και απογοητευμένη από τη συμπεριφορά του.

» Ήθελε να χωρίσει για να ηρεμήσει η γυναίκα μακριά από αυτό το κτήνος… Αλλά αυτός την διεκδικούσε συνέχεια. Μέχρι που η κατάσταση ξέφυγε...» λέει στο protothema.gr φίλη της άτυχης μητέρας.

Συγκλονίζει μάλιστα η ανάρτηση της υπαλλήλου της φαρμακοποιού η οποία γράφει στο Facebook: «Γιατι; Σε μια στιγμή να τελειώνουν όλα... Γιατί τόσος πόνος; Τα παιδάκια σου ακριβώς ίδια ηλικία με τα δικά μου.

» Ποιός να τα εξηγήσει το γιατί; Δεν υπάρχει. Μόνο πόνος. Τόσος πόνος. Καλό παράδεισο Αίντα!!! Δεν πιστεύω αυτό που γράφω. Το φαρμακείο στις Πηγές βάφτηκε κόκκινο ...Τα παιδιά σου είναι και δικά μου παιδιά. Είναι τα παιδιά όλων μας που δεν έπρεπε να ορφανεψουν . ΤΌΣΟ ΆΔΙΚΑ. Καλό ταξίδι αγαπημένη ...».

Το χρονικό

Κλείσιμο
Ο 55χρονος άνδρας κάλεσε την Πέμπτη στις 00:30 τον αξιωματικό υπηρεσίας του τοπικού τμήματος και του είπε «έκανα κακό στη γυναίκα μου». Οι αστυνομικοί τον βρήκαν στο φαρμακείο, με την άτυχη γυναίκα να είναι νεκρή σε ένα ράντζο που υπήρχε στο φαρμακείο. Ο θάνατός της χαρακτηρίζεται ασφυκτικός.

Ενδειξη ότι επιχείρησε να κάνει κακό στον εαυτό του ήταν το γεγονός ότι οι άνδρες των αρχών τον βρήκαν με αίματα και στους καρπούς του.

Ο δράστης νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.


Ειδήσεις σήμερα:

Αυτός είναι ο 55χρονος από την Καβάλα που στραγγάλισε τη σύζυγό του και μετά επιχείρησε να αυτοκτονήσει

Νέο πλήγμα σε ρωσική φρεγάτα στη Μαύρη Θάλασσα αναφέρουν τα τοπικά μέσα της Ουκρανίας

«Κόμβος» κοκαΐνης η Ευρώπη λέει η ΕΕ - Αυξάνεται η παραγωγή αλλά και οι συνεργασίες με τα μεξικανικά καρτέλ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης