«Ήθελε θάρρος να τον καταγγείλει» λέει η μητέρα της 26χρονης που βιάστηκε από συνάδελφό της

«Ήθελε θάρρος να τον καταγγείλει» λέει η μητέρα της 26χρονης που βιάστηκε από συνάδελφό της

«Περνά μεγάλη ψυχική ταλαιπωρία η κόρη μου» λέει η μητέρα της νεαρής γυναίκας - «Είναι ακόμα επώδυνη όλη αυτή η εμπειρία»

viasmos-arthro
«Περνά μεγάλη ψυχική ταλαιπωρία η κόρη μου. Ήθελε θάρρος να τον καταγγείλει» λέει η μητέρα της 26χρονης που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Κατήγγειλε ότι το περασμένο Σάββατο έπεσε θύμα βιασμού από συνάδελφό της αφότου βγήκαν για ποτό με αφορμή τα γενέθλιά του.

Σύμφωνα με την άτυχη κοπέλα, ο μεσήλικας συναδέλφός της την προσκάλεσε για να την κεράσει σε ένα μαγαζί στου Ψυρρή. Λίγες ώρες μετά, βρέθηκε γυμνή και βιασμένη σε ένα ξενοδοχείο με το δράστη να κοιμάται και αυτός γυμνός δίπλα της.

Η 26χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στο ΑΤ Αμπελοκήπων ενώ όπως λέει, ο 48χρονος τη μέθυσε και την παρέσυρε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου για να προβεί στη χυδαία πράξη του.

Η μητέρα της, μιλώντας στο protothema.gr, κάνει λόγο για μια πολύ σοβαρή υπόθεση και υπεραμύνεται των ισχυρισμών της 26χρονης.

«Μιλάμε για ένα σοβαρό συμβάν και αληθές. Είναι αλήθεια όσα έχει καταγγείλει η κόρη μου», τονίζει η μητέρα του θύματος ενώ εξηγεί πως η κόρη της βρίσκεται σε άσχημη, ψυχολογική κατάσταση μετά τη μοιραία νύχτα.

«Δύσκολα μπορεί να πει περισσότερα από όσα έχει καταθέσει. Είναι ακόμα επώδυνη όλη αυτή η εμπειρία. Πέρασε και περνά μια μεγάλη, ψυχική ταλαιπωρία», επισημαίνει η μητέρα της 26χρονης.

Κλείσιμο
Παράλληλα, δηλώνει πως η κόρη της, πάρα το σοκ που υπέστη, βρήκε το ψυχικό σθένος για να καταγγείλει τον 48χρονο ώστε να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

«Ήθελε πολύ θάρρος από μεριά της για να καταγγείλει το συμβάν. Και έκανε το σωστό», προσθέτει.

Η καταγγελία

Βγήκαν για ποτό Σάββατο βράδυ, τη μέθυσε, την παρέσυρε σε ξενοδοχείο και τη βιασε! Ένα άγριο σκηνικό καταγγέλει οτι βίωσε μια 26χρονη γυναίκα απο τον μεσήλικα συνάδελφο της που την προσκάλεσε σε κατάστημα στου Ψυρρή να την κεράσει για τα γενέθλια του και κατέληξε να βρίσκεται γυμνή και βιασμένη σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας με τον δραστη να κοιμάται γυμνός δίπλα της.

Η γυναίκα κατήγγειλε το συμβάν στο Τμήμα Ασφαλείας Αμπελοκήπων και πλέον η υποθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

4-5 ούζα στο μπαρ του Ψυρρή

Όπως κατήγγειλε η 26χρονη, το άγριο σκηνικό άρχισε να ξεδιπλώνεται το βράδυ της 30ης Απριλίου. Τότε που βρέθηκε με τον μεσήλικα συνάδελφο της (σ.σ: έχει δώσει όλα τα στοιχεία του στις αρχές) σε κατάστημα στου Ψυρρή προκειμένου να την κεράσει οπως της είπε για τα γενέθλια του. Όπως ανέφερε, εκεί, ήπιαν 4-5 ούζα και ο εορτάζων, της πρότεινε να συνεχίσουν τη διασκέδαση τους σε μπαρ του Περιστερίου επί της οδού Αγίας Παρασκευής. Η κοπέλα ανυποψίαστη δέχθηκε και αυτό ήταν και το λάθος της. Αφού κατανάλωσαν και εκει 4-5 ποτά φεύγοντας προσεφέρθη να την οδηγήσει με το μηχανάκι του στο σπίτι της. Όμως δεν το έκανε.

Λίγες ώρες αργότερα, όπως κατήγγειλε στο Τμήμα Αμπελοκήπων, η κοπέλα, ξύπνησε σε ένα ξενοδοχείο που δεν θυμάται που βρίσκεται, γυμνή και βιασμένη με τον μεσήλικα συνάδελφο της να κοιμάται δίπλα της γυμνός. Αθόρυβα και σε κατάσταση σοκ, σηκώθηκε, μετέβη στην Αστυνομία και κατήγγειλε τον βιασμό της.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ζελένσκι κήρυξε την έναρξη εκστρατείας χρηματοδότησης για τη βοήθεια της Ουκρανίας

Κινηματογραφική απόδραση κρατούμενου στις φυλακές της Αλαμπάμα με τη βοήθεια σωφρονιστικής υπαλλήλου - Ψάχνουν αν είχαν ερωτικό δεσμό

Πρόεδρος ΕΣΡ κατά Βελόπουλου για τις διαφημίσεις με τα μαντζούνια που «σκοτώνουν» τον κορωνοϊό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης