Απίστευτη ταλαιπωρία για επιβάτες πτήσης από Λονδίνο σε Αθήνα – Το ταξίδι τους κράτησε 8 ώρες!

Απίστευτη ταλαιπωρία για επιβάτες πτήσης από Λονδίνο σε Αθήνα – Το ταξίδι τους κράτησε 8 ώρες!

Η πτήση είχε προγραμματιστεί να φτάσει στις 21:20 το βράδυ της Δευτέρας στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» - Λόγω τεχνικού προβλήματος, το αεροπλάνο επέστρεψε στη Βρετανία και έφτασε με μεγάλη καθυστέρηση

wizz_air
Μεγάλη ήταν η ταλαιπωρία των επιβατών που ταξίδευαν με τη χθεσινή πτήση W95745 που εκτελούσε η Wizz Air UK από το Λονδίνο με προορισμό την Αθήνα.

Η πτήση, ξεκίνησε όπως ήταν προγραμματισμένο στις 3:45 (τοπική ώρα) από το αεροδρόμιο του Γκάτγουικ. Μία ώρα μετά την απογείωση, ο πιλότος ειδοποίησε τους επιβάτες ότι λόγω τεχνικού προβλήματος έπρεπε να επιστρέψουν πίσω στη Βρετανία, με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσουν προσγείωση στο αεροδρόμιο Λούτον.

Αν και αρχικά οι αρμόδιοι έδιναν διαβεβαιώσεις για την ταχύτερη επίλυση του ζητήματος, οι επιβάτες τελικώς χρειάστηκε να αλλάξουν αεροπλάνο, με το οποίο τελικά ήρθαν στην Ελλάδα. Η διαδικασία ήταν ιδιαίτερα χρονοβόρα, καθώς έπρεπε συν τοις άλλοις, να γίνει η μεταφορά τόσο των επιβατών, όσο και των αποσκευών, στις οποίες έπρεπε να αλλαχθούν οι ετικέτες.

Όταν τελικώς η πτήση και πάλι έφυγε, κάποιοι επιβάτες, αρκετά εκνευρισμένοι, επιτέθηκαν λεκτικά στην αεροσυνοδό, αν και το πλήρωμα του δεύτερου αεροσκάφους ήταν διαφορετικό από αυτό του πρώτου.  

Το αεροπλάνο προσγειώθηκε με καθυστέρηση σχεδόν τεσσάρων ωρών, στις 1:15 μετά τα μεσάνυχτα, ενώ η άφιξή της είχε προγραμματιστεί για τις 21:20 μ.μ. και οι επιβάτες εγκατέλειπαν εμφανώς κουρασμένοι, λίγη ώρα μετά, την πύλη Α του αεροδρομίου.

Να σημειωθεί ότι η αεροπορική εταιρεία έστειλε αμέσως email σε όλους τους επιβαίνοντες, τους οποίους και ενημέρωσε για τα δικαιώματά τους.

ptisi_kathisterisi



Ειδήσεις σήμερα:

Ένοχοι ο κοσμηματοπώλης και ο μεσίτης για την δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου - Αθώοι οι τέσσερις αστυνομικοί


Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Μακρόν θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πούτιν


Γυναίκα εκνεύρισε απίστευτα τον Μάικ Τάισον βάζοντας το δάχτυλό της στη μύτη του - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης