Πέραν του Σκαφτούρου, από την επίθεση τραυματίστηκαν επίσης η 22χρονη κόρη του και ο 45χρονος συμπέθερός του, οι οποίοι νοσηλεύονται.
Μετά τη δολοφονία, η άλλη κόρη του θύματος ανέβασε ένα βίντεο στα μέσα κοινωικής δικτύωσης, ζητώντας να μην ενοχλούν την οικογένειά της αυτές τις τραγικές στιγμές.
«Είμαι καλά, η αδερφή μου είναι αυτή που χτύπησε. Όλα είναι αλήθεια. Μην μας ενοχλείτε. Ευχαριστούμε» λέει στο βίντεο που δημοσίευσε η κόρη του.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.