Η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλάει για το τρίτο πρόσωπο στον γάμο της: «Δεν είχα σχέση μαζί του»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλάει για το τρίτο πρόσωπο στον γάμο της: «Δεν είχα σχέση μαζί του»

«Η Τζωρτζίνα δεν ήθελε το Μάνο γιατί είδε τον τσακωμό μεταξύ μας», είπε η 33χρονη

pispirigou-1
Για το τρίτο πρόσωπο, τον άνδρα με τον οποίο φέρεται να είχε σχέση, και ο οποίος προχώρησε σε δηλώσεις στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο τούνελ» μίλησε, μεταξύ άλλων, στη Σίσσυ Χρηστίδου και στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» η Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Δεν πιστεύω ότι είναι ο συγκεκριμένος άντρας. Έχω μιλήσει μαζί του πριν τη σύλληψη και δεν ήθελε καμία ανάμειξη. Δεν πιστεύω ότι είναι ο ίδιος. Ίσως κάποιος πήρε και είπε ότι είναι εκείνος», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cjcc89b73kc1)


«Με αυτόν τον άνδρα είχα βρεθεί μία φορά»

«Όταν ο Μάνος έφυγε με την Ίριδα από το σπίτι, του είχα πει να μην ξαναγυρίσει, γιατί εγώ θα προχωρήσω. Μου είχε απαντήσει ότι “προχώρησε, εύχομαι να βρεις τον καλύτερο”. Δεν ήταν σχέση αυτό που είχα. Με το παιδί αυτό είχα βρεθεί μία φορά. Είχαμε μια επικοινωνία μέσω μηνυμάτων και μια κουβέντα ανά δεύτερη – τρίτη μέρα», είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου σχετικά με το τρίτο πρόσωπο με το οποίο φέρεται να είχε σχέση.

Πότε έφυγε ο Μάνος από το σπίτι

«Ο Μάνος έφυγε από το σπίτι για δικούς του λόγους. Στην αρχή έφυγε για δικούς του λόγους. Μετά που έγινε αυτό με το μωρό, το συζητήσαμε, έγινε τσακωμός και έφυγε οριστικά. Ο Μάνος είχε φύγει δύο ημέρες πριν, ξαναγύρισε την ημέρα που έγινε αυτό με τη μπέμπα, έκατσε μια βδομάδα και έφυγε. Μετά ξαναγύρισε αφού μπήκε η Τζωρτζίνα στην εντατική», περιέγραψε η Ρούλα Πισπιρίγκου για το πότε έφυγε ο Μάνος Δασκαλάκης από το σπίτι.

«Η Τζωρτζίνα δεν ήθελε το Μάνο γιατί είδε τον τσακωμό μεταξύ μας»

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι η μικρή Τζωρτζίνα δεν ήθελε να δει τον Μάνο Δασκαλάκη μετά το θάνατο της Ίριδας, η ίδια είπε ότι «μετά το θάνατο της Ίριδας η Τζωρτζίνα δεν τον ήθελε τον Μάνο επειδή είδε τον τσακωμό μεταξύ μας. Μετά την ανακοπή της Τζωρτζίνας είχε έρθει και καθόντουσαν παρέα. Το μόνο σημείωμα της Τζωρτζίνας που έχω εγώ ήταν με τα τρία αγγελάκια».

Ειδήσεις σήμερα

Ελλάδα: Αλλάζουν όλα στα τρένα - Επεσαν οι υπογραφές

Χημικό ευνουχισμό για τους βιαστές ανηλίκων εξετάζει το Περού

Μυστήριο με... σαρκοφάγο που βρέθηκε θαμμένη 19 μέτρα κάτω από την Παναγία των Παρισίων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης