Ζευγάρι πορτοφολάδων έκανε αναλήψεις με κλεμμένες κάρτες

Ζευγάρι πορτοφολάδων έκανε αναλήψεις με κλεμμένες κάρτες

Δρούσαν σε χώρους με συνωστισμό στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου

atm_analipsi_ena
Στην εξιχνίαση της δράσης ενός ζευγαριού Ελλήνων πορτοφολάδων που κινούνταν σε χώρους με συνωστισμό στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου οδήγησε η έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας και από την προανάκριση προέκυψε ότι από τις 9 ως τις 12 Απριλίου είχαν «χτυπήσει» τρεις φορές.

Τα θύματά τους ήταν πεζοί, από τους οποίους το ζευγάρι είχε κλέψει πορτοφόλια τα οποία περιείχαν συνολικά 820 ευρώ και χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες τραπεζών. Με αυτές, έκαναν αναλήψεις μετρητών και αγορές προϊόντων συνολικής αξίας 2.563 ευρώ, ενώ επιχείρησαν να αγοράσουν και άλλα προϊόντα συνολικής αξίας 371 ευρώ. Για τις τρεις κλοπές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους, αλλά ο άνδρας συνελήφθη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών που βρέθηκαν πάνω του και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.

Ρομά έκανε αναλήψεις 2.300 ευρώ με κλεμμένη κάρτα

Σε ένα χωράφι στην αγροτική περιοχή ενός χωριού σε περιοχή της Ημαθίας τρύπωσε αθέατος ένας άγνωστος το πρωί της 23ης Μαρτίου και «βούτηξε» ένα πορτοφόλι που περιείχε 250 ευρώ, τρεις τραπεζικές κάρτες και διάφορα προσωπικά έγγραφα από το όχημα του 47χρονου αγρότη. Από την έρευνα προέκυψε ότι με τη χρήση των κλεμμένων τραπεζικών καρτών έκανε αναλήψεις συνολικού ποσού 2.303 ευρώ. Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 41χρονου Ρομά, που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.




Ειδήσεις σήμερα:

Ο Τζόνι Ντεπ περιγράφει πώς ταράχτηκε η Άμπερ Χερντ όταν... δεν την περίμενε να του βγάλει τις μπότες!

Λέων: Στη Μαλένα δεν διαπιστώνεται ίκτερος που είναι βασικό εύρημα της ηπατικής ανεπάρκειας

Βανδαλισμοί, σκουπίδια και σκόνη στην Αγία Σοφία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης