Φάκελος με ύποπτη ουσία σε κατάστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ στο κέντρο της Αθήνας

Φάκελος με ύποπτη ουσία σε κατάστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ στο κέντρο της Αθήνας

Δυο υπάλληλοι άνοιξαν φάκελο και αισθάνθηκαν ενόχληση στα μάτια, στα χέρια και ελαφρύ πονοκέφαλο - Στο σημείο μετέβησαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και η ειδική ομάδα της 1ης Ε.Μ.Α.Κ. για τους απαραίτητους ελέγχους

opekepe_12
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο ο έλεγχος του ύποπτου φακέλου που εντοπίστηκε το μεσημέρι στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στην οδό Δομοκού 5 κοντά στον σταθμό Λαρίσης, από το κλιμακίο του ΕΟΔΥ.

Οι γιατροί διαπίστωσαν πως ο φάκελος περιείχε έγγραφα του 2014. Οι δύο γυναίκες, υπάλληλοι του οργανισμού, που τον άνοιξαν ένιωσαν τσούξιμο στα μάτια και πονοκέφαλο εξαιτίας της σκόνης που ενδεχομένως είχαν τα χαρτιά.

5573587
opekepe_1


Ο φάκελος απομάκρυνθηκε από 11 άνδρες της πυροσβεστικής και της 1ης ΕΜΑΚ ενώ το δέμα παρέλαβε το κλιμακίο του ΕΟΔΥ για περαιτέρω εξέταση.

Κλείσιμο


Το δέμα που έφτασε στα γραφεία του Οργανισμού προκάλεσε ανησυχία, αρχικά, καθώς δύο γυναίκες, υπάλληλοι της υπηρεσίας, το άνοιξαν και ένιωσαν ένα τσούξιμο στα μάτια και στα χέρια καθώς και ελαφρύ πονοκέφαλο. Αμέσως, στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστες και η 1η ΕΜΑΚ, οι οποίοι έλεγξαν το δέμα για χημικές ουσίες και αφού διαπιστώθηκε πως είναι "καθαρό" το απομόνωσαν σε ένα δωμάτιο.

Στο κτίριο της οδού Δομοκού κατευθύνθηκε κλιμακίο Ιατρών του ΕΟΔΥ προκειμένου να ελέγξει την ουσία που εντόπιστηκε στο δέμα καθώς ενεργοποιήθηκε η επιχείρηση "Πανδώρα" .

*Φωτογραφία αρχείου

Ειδήσεις σήμερα:

Ανοχύρωτοι έναντι άλλων παραλλαγών του κορωνοϊού οι ανεμβολίαστοι που μολύνονται από Omicron 2

Παράνομες και καταχρηστικές κρίθηκαν οι νέες απεργιακές κινητοποιήσεις στο λιμάνι του Πειραιά

Η ΕΕ σχεδιάζει εμπάργκο στο πετρέλαιο της Ρωσίας, λέει ο Λεμέρ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης