Πτολεμαΐδα: «Ξάφρισε» μέταλλα βάρους 700 κιλών από τον Δήμο Εορδαίας

Πτολεμαΐδα: «Ξάφρισε» μέταλλα βάρους 700 κιλών από τον Δήμο Εορδαίας

Ένας 23χρονος είχε λεηλατήσει τον χώρο στο οποίο στεγάζονται οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Εορδαίας - Επιδρομή σε κλειστό εργοστάσιο στην Ξάνθη έκαναν δύο Έλληνες

Ανήλικος συνελήφθη με κλεμμένο όπλο στην Εορδαία
Φορτωμένο ως τα... μπούνια με μεταλλικά αντικείμενα ήταν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 23χρονος Έλληνας, όταν τον εντόπισαν στην Πτολεμαΐδα οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.! Πολύ σύντομα, αποδείχθηκε ότι είχε λεηλατήσει τον χώρο στο οποίο στεγάζονται οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Εορδαίας!

Στο όχημα, το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκαν μια μεταλλική αλυσίδα, μια μεταλλική καδένα, τρεις μεταλλικές ράβδοι και τέσσερα μαντεμένια καπάκια από φρεάτια συνολικού βάρους 700 κιλών, τα οποία αποδόθηκαν στο νόμιμο εκπρόσωπο του Δήμου. Μετά την προανάκριση που διενήργησε η Ασφάλεια Εορδαίας, σε βάρος του 23χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Επιδρομή σε κλειστό εργοστάσιο στην Ξάνθη

Πλήθος μεταλλικά αντικείμενα και ηλεκτρολογικό υλικό βρέθηκαν φορτωμένα σε Ι.Χ. αυτοκίνητο ενός από τους δυο Έλληνες, οι οποίοι υποβλήθηκαν σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφάλειας σε έναν οικισμό της Ξάνθης. Όπως διαπιστώθηκε, τα είχαν κλέψει από ένα μη λειτουργικό εργοστάσιο και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του, ενώ το όχημα κατασχέθηκε. Οι δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.



Ειδήσεις σήμερα:

Οι αμυχές στο πρόσωπο της Μαλένας είναι συμβατές με ασφυξία - Η ανάρτηση του Λέων

Σανγκάη: Απελπισία στα στρατόπεδα - Οι πλούσιοι προσπαθούν να φύγουν από την Κίνα

Κριστιάνο Ρονάλντο: Το παγκόσμιο ποδόσφαιρο στο πλευρό του Πορτογάλου για την απώλεια του νεογέννητου παιδιού του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης