Δυστύχημα στο Κιλκίς: Από το Πακιστάν οι δύο τραυματίες που παρασύρθηκαν από τρένο, άγνωστη η ταυτότητα του νεκρού

Δυστύχημα στο Κιλκίς: Από το Πακιστάν οι δύο τραυματίες που παρασύρθηκαν από τρένο, άγνωστη η ταυτότητα του νεκρού

Η αστυνομία εξετάζει αν τα άτομα περπατούσαν στις ράγες την ώρα που πέρασε η αμαξοστοιχία, με αποτέλεσμα να παρασυρθούν ή αν είχαν σκαρφαλώσει στα βαγόνια του τρένου, με σκοπό να φτάσουν στα σύνορα της Ειδομένης

treno_ose_099
Τα αίτια του φρικτού δυστυχήματος που σημειώθηκε σήμερα το πρωί της Τρίτης, στον Λιμνότοπο Κιλκίς, εξετάζουν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την έρευνα για το περιστατικό.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες του protothema.gr, στις 11.10 το πρωί, εμπορική αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Ειδομένη, παρέσυρε τρία άτομα που ήταν πεζοί στις ράγες των τρένων. Από το συμβάν, έχασε τη ζωή του ακαριαία ο ένας από τους τρεις αλλοδαπούς και το σώμα του βρέθηκε διαμελισμένο από τους πυροσβέστες και τους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο.

Δύο άτομα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο. Πρόκειται για δύο άνδρες, 21 και 30 ετών, με καταγωγή από το Πακιστάν. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κατάσταση του 30χρονου κρίνεται σοβαρή, χωρίς όμως να διατρέχει άμεσο κίνδυνο η ζωή του, ενώ πιο ελαφρά τραυματίστηκε ο 21χρονος. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν στοιχεία για την ταυτότητα του ατόμου που σκοτώθηκε και διερευνώνται.

Επίσης, εξετάζεται αν τα άτομα περπατούσαν στις ράγες την ώρα που πέρασε η αμαξοστοιχία, με αποτέλεσμα να παρασυρθούν ή αν είχαν σκαρφαλώσει στα βαγόνια του τρένου, με σκοπό να φτάσουν στα σύνορα της Ειδομένης και υπό άγνωστες συνθήκες κατέληξαν στις ράγες. Η δεύτερη περίπτωση ερευνάται καθώς, όσο επικίνδυνο και αν είναι, χρησιμοποιείται αρκετές φορές ως πρακτική από μετανάστες που θέλουν να ταξιδέψουν στα σύνορα απ’ όπου αναζητούν έξοδο προς κάποια χώρα της Ευρώπης.

«Φως» στα αίτια του δυστυχήματος αναμένεται να ρίξει η έρευνα που έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας.

Η ανάρτηση της πυροσβεστικής:

Κλείσιμο




Ειδήσεις σήμερα

Κι επίσημα απέναντι στη Ρούλα ο Μάνος - Θα καταθέσει εναντίον της

Εικόνες βαρβαρότητας από τη ρωσική επίθεση σε Ιρπίν, Μπούτσα και Μαριούπολη έδειξε ο Ζελένσκι στον ΟΗΕ - Δείτε το βίντεο, προσοχή σκληρές εικόνες

«Θα φύγετε πεθαμένοι» φώναζαν οι ροπαλοφόροι στα επεισόδια με μαχαιρώματα σε αγώνα Γ’ Εθνικής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης