Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Κι επίσημα απέναντι στη Ρούλα ο Μάνος - Θα καταθέσει εναντίον της

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Κι επίσημα απέναντι στη Ρούλα ο Μάνος - Θα καταθέσει εναντίον της

Την Τετάρτη θα μεταβεί ο Μάνος Δασκαλάκης στην ανακρίτρια - Θα υποστηρίξει τις κατηγορίες κατά της εν διαστάσει συζύγου του -  «Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα» δήλωσε νωρίτερα 

manos1
Μετά τους ισχυρισμούς ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν μόνη στο δωμάτιο του νοσοκομείου, ο Μάνος Δασκαλάκης θα βρεθεί ως αντίδικος στην υπόθεση του θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας για να στηρίξει και επίσημα τις κατηγορίες σε βάρος της πρώην συζύγου του.

Την Τετάρτη θα μεταβεί στην ανακρίτρια για να δηλώσει παράσταση προς υπεράσπιση της κατηγορίας, ενώ θα λάβει γνώση της δικογραφίας.

Ότι δεν μπορεί να πιστέψει πως η εν διαστάσει σύζυγός του Ρούλα Πισπιρίγκου δολοφόνησε, όπως κατηγορείται, την 9χρονη κόρη τους Τζωρτζίνα δηλώνει ο Μάνος Δασκαλάκης.

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε στην εφημερίδα «Μπαμ» προβλήθηκε σήμερα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» με τον πατέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα που έχασαν μυστηριωδώς τη ζωή τους να απαντά μεταξύ άλλων για την κεταμίνη που βρέθηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης κόρης του Τζωρτζίνας


«Δυστυχώς… Δεν μπορώ να το διανοηθώ αυτό. Δεν μπορώ… Δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω… Όχι να το συνειδητοποιήσω… Δεν μπορώ. Νομίζω ότι μιλάμε για άλλη γυναίκα. Ότι μιλάμε για άλλο πρόσωπο. Δεν μπορώ να διανοηθώ, να χωνέψω ότι εγώ για εννέα χρόνια… Όχι για να αποποιηθώ ευθύνες. Δεν είμαι μόνο εγώ, είναι τόσα άτομα…Έλεγα σε κάθε θάνατο ότι μετανιώνω τόσες ώρες για να κάνω το καλύτερο για τα παιδιά μου και δεν έχω ζήσει κάποιες στιγμές μαζί τους. Αν μετάνιωνα μία φορά τότε, μετανιώνω 50 τώρα! (και η φωνή του αρχίζει να σπάει και να βουρκώνει). Πάντα δούλευα όμως για να τους κάνω το καλύτερο! Ποτέ δεν περίμενα ότι θα φθάσει αυτή η στιγμή…».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj296s9tr6qx)Ερωτηθείς ποιες θα είναι οι κινήσεις του από εδώ και στο εξής ο Μάνος Δασκαλάκης είπε: «Είναι ξεκάθαρη η θέση μου…».


Κλείσιμο
Όσον αφορά τις κατηγορίες που ακούγονται ότι ο ίδιος ενδεχομένως να εκβιάζεται από τη Ρούλα Πισπιρίγκου είπε: «Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα! Ακόμη και τώρα θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από πού βρέθηκε η κεταμίνη, από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη… Πώς την έδωσε… Τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά…».


Για το αν εκτιμά ότι θα ομολογήσει η 33χρονη μητέρα των τριών παιδιών του ο Μάνος Δασκαλάκης είπε: «Δεν ξέρω… Δεν ξέρω, δεν μπορώ να σου πω… Εμένα μέχρι και τώρα μου λέει «δεν έχω κάνει κάτι». Αλλά με βάση αυτά που βρέθηκαν, δεν μπορεί να τα αναιρέσει κανείς…Και θα σου πω και κάτι άλλο… Δεν υπήρχε κανείς μες το δωμάτιο, ο.κ. Γιατί να πιστέψει κάποιος την κατάθεση του γιατρού και να μην πιστέψει της Ρούλας;»

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj2a3zqi15g9)


Σχολίασε ακόμη το γεγονός ότι στο νοσοκομείο δεν υπήρχε η κεταμίνη ως σκεύασμα: «Δεν υπήρχε η ουσία στο νοσοκομείο όμως… Και είναι κάτι που το έμαθα εγώ σήμερα…Ότι αυτή η ουσία στο «Αγλαΐα Κυριακού» δεν υπήρχε!. Και δεν είναι τσεκαρισμένο μόνο από εμένα και από εσένα… Τσεκαρισμένο από οργανισμό φαρμάκων και από αυτούς που προμηθεύουν τα φάρμακα στο «Αγλαΐα». Και κανένας δεν μπήκε σε αυτό το δωμάτιο…Ήταν μόνη της! Και δεν θεωρώ ότι υπήρχε κάποια νοσηλεύτρια ή κάποιος γιατρός που θα μπορούσε να τη βάλει…Θα έλεγα μέχρι και τώρα ότι αν υπήρχε σε αυτό το νοσοκομείο το φάρμακο αυτό, ότι έχει γίνει λάθος από τους γιατρούς. Ότι αντί να δώσουν κάτι άλλο έχουν δώσει αυτό. Και θα έλεγα… ακόμη ένα λάθος σε εμένα. Ακόμη ένα λάθος στην οικογένειά μου. Και θα κινούμουν και εκεί διαφορετικά γιατί μέχρι σήμερα που σου μιλάω… αρνούμαι να το πιστέψω. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Όπως και κανείς από τους δικούς της δεν θα μπορεί να το πιστέψει».

Αναφερόμενος στους δικούς του γονείς εξήγησε: «Η μάνα μου είναι σε μια τραγική κατάσταση. Τραγική… Δεν ξέρει τι να μου πρωτοπεί. Η μάνα μου υπεραγαπούσε τα παιδιά, και την Τζωρτζίνα ειδικά, φαντάσου, την κράταγε και μέχρι τώρα σε αυτήν την κατάσταση. Τη Μαλένα από μικρό παιδί…Την μπέμπα! Αυτή η γυναίκα μαζί με εμάς τα έχει μεγαλώσει και αυτή. Γιατί τα κράταγε και αυτή αρκετά διαστήματα».

Και είπε κλείνοντας: «Θα πω κάτι που με πείραξε από την αρχή. Να μην κρίνει ο κόσμος απ’ ό,τι ακούει και απ’ ό,τι βλέπει. Και να δίνουν τη μεγαλύτερη προσοχή που μπορούν να δώσουν στα παιδιά τους. Γιατί εγώ πίστευα ότι κάθε στιγμή με τα παιδιά μου είναι η τελευταία, με αυτά που μου έχουν συμβεί από τη Μαλένα και μετά. Ζούσα την κάθε στιγμή σαν να είναι η τελευταία μαζί τους. Γιατί δεν ξέρω τι μου ξημερώνει και αύριο – μεθαύριο μπορεί να μην υπάρχω εγώ. Να αγκαλιάζουν τα παιδιά τους κάθε βράδυ πριν κοιμηθούνε. Να τα αγκαλιάζουν συνέχεια. Και να περνάνε όση μπορούν μαζί τους που δεν πρόλαβα να περάσω εγώ. Και ήταν το μεγαλύτερο σφάλμα που έχω κάνει στη ζωή μου…».

Ζητήθηκε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της Πισπιρίγκου - Οκτώ κινητά στο σπίτι της

Με το άνοιγμα των τηλεφώνων της κατηγορούμενης, η ανακριτική αρχή επιχειρεί να ρίξει φως όχι μόνο στον τρόπο προμήθειας της κεταμίνης αλλά και σε άλλα ζητήματα που εξετάζονται στο πλαίσιο της έρευνας, η οποία κινείται με γοργούς ρυθμούς.

Τόσο η ανακρίτρια όσο και ο αρμόδιος εισαγγελέας Γιώργος Πολυκράτης, εκτιμούν, σύμφωνα με πληροφορίες, πως μέσα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της κατηγορουμένης, θα καταφέρουν να αποσαφηνίσουν κρίσιμες πτυχές της υπόθεσης, οι οποίες, ακόμη και μετά την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου, παραμένουν αδιευκρίνιστες.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στο σπίτι της κατηγορουμένης στην Πάτρα οι αρχές εντόπισαν και κατάσχεσαν οκτώ κινητά τηλέφωνα τα οποία μπαίνουν πλέον στο «μικροσκόπιο» για να ανακτηθούν τα δεδομένα τους, ακόμη κι αν δεν λειτουργούν πλέον. Σκοπός είναι να αναζητηθούν τα μηνύματα και τηλεφωνικές επικοινωνίες της 33χρονης.

Ακόμη, σημαντικά στοιχεία για την ανάκριση δεν αποκλείεται να εισφέρει και η έρευνα επί της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της Ρούλας Πισπιρίγκου, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πράγματι αναζητούσε, μέσω Διαδικτύου, να προμηθευτεί την κεταμίνη την οποία κατηγορείται ότι χορήγησε στην 9χρονη κόρη της.


Ειδήσεις σήμερα

«Η Ρούλα πίστευε ότι της είχε κάνει μάγια η πεθερά της», λέει οικογενειακή φίλη Δασκαλάκη

«Ματωμένα χρήματα» κάθε πληρωμή που κάνει η Ευρώπη προς τη Ρωσία, λέει ο δήμαρχος του Κιέβου

Μπακογιάννη: Πήρε θάρρος ο Πούτιν με την εκλογή Όρμπαν -Αμφισβητεί την δημοκρατία στην ΕΕ
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης