Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Η Τζωρτζίνα κακοποιήθηκε δύο φορές όταν ήταν μωρό» λέει η γιαγιά της

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Η Τζωρτζίνα κακοποιήθηκε δύο φορές όταν ήταν μωρό» λέει η γιαγιά της

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου υποστήριξε ότι η 33χρονη πήγε το παιδί με μώλωπες στο Καραμανδάνειο  μετά από κακοποίηση που έγινε από συγγενικό πρόσωπο – Ανέφερε ότι η καταγγελία για κακοποίηση έγινε από πρώην φίλη του Μάνου Δασκαλάκη

mana-pispirigkoy
Κακοποίηση της Τζωρτζίνας δύο φορές το 2014 από συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας αποκάλυψε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη Λεγάτου, υποστηρίζοντας ότι η κόρη της μετέφερε το παιδί δύο φορές στο νοσοοκομείο Καραμανδάνειο με μώλωπες. 

Η κυρία Λεγάτου, σε παρέμβασή της στο Mega, ανέφερε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου πήγε το παιδί της «μελανιασμένο στο Καραμανδάνειο» και το εξέτασαν η γιατροί. «Η Ρούλα δεν είχε ανάμειξη σε αυτό» τόνισε, υποστηρίζοντας ότι η κακοποίηση που προκάλεσε μώλωπες στο κοριτσάκι έγινε από πολύ συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας. «Ήταν διαφορετικές οι ημερομηνίες και διαφορετικά τα γεγονότα», ανέφερε. Πάντως, υποστήριξε ότι η καταγγελίε που είχε υποβληθεί τότε στο Χαμόγελο του Παιδιού έγινε από την πρώην φίλη του Μάνου Δασκαλάκη.

Σε κάθε περίπτωση, η κυρία Λεγάτου υποστήριξε ότι αν και εργάζεται στον δήμο από το 2000, δεν έλαβε ποτέ γνώση της καταγγελίας μέσα από υπηρεσιακές πηγές. Όμως τα στοιχεία δείχνουν πως ουδέποτε έγινε έρευνα και ότι ο κοινωνικός λειτουργός γνωμάτευσε ότι δεν συνέβαινε κάτι κι όλα πήγαιναν καλά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj2dsggm1as9)


Διαψεύδει η μητέρα ότι είχε σχέση με τη σπιτονοικοκυρά

Η παρέμβαση της μητέρας έγινε ως απάντηση σε μαρτυρία που τη θέλει να είναι αυτή που έφερε σε επαφή, λόγω και των υπηρεσιακών της γνωριμιών, την κόρη της Ρούλα με τη σπιτονοικοκυρά της, για την οποία διεξάγονται έρευνες για τις συνθήκες θανάτου της. Σύμφωνα με την καταγγελία, η μητέρα της 33χρονης, που εργαζόταν σε προνοιακό πρόγραμμα του δήμου της Πάτρας φρόντιζε τη σπιτονοικοκυρά και της πρότεινε στη συνέχεια να την προσέχει η Ρούλα Πισπιρίγκου και να της γράψει στο σπίτι.

«Δεν είχα σχέση με τη σπιτονοικοκυρά» τόνισε η κυρία Λεγάτου, κάνοντας λόγο για ανακρίβειες. «Ποτέ δεν την ήξερα. Η γνωριμία έγινε από τον κ. Δασκαλάκη που εργαζόταν σε ντελίβερι και της πήγαινε φαγητό. Ποτέ δεν είχα πάει σπίτι της» είπε η μητέρα της 33χρονης. 

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj2dq8ouib35)

Η κυρία Λεγάτου, αρνήθηκε κάθε κάθε συνομιλία με τον δημοσιογράφο Βασίλη Λαμπρόπουλο,  «Δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί σας. Ούτε ερώτηση, ούτε τίποτα», είπε στον δημοσιογράφο, που έχει προβεί σε αρκετές αποκαλύψεις για την υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών. 


Δείτε βίντεο: Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Η Τζωρτζίνα κακοποιήθηκε δύο φορές όταν ήταν μωρό» λέει η γιαγιά της
Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Η Τζωρτζίνα κακοποιήθηκε δύο φορές όταν ήταν μωρό» λέει...



Ειδήσεις σήμερα:

«Αφόρητη» η κατάσταση για τους 120.000 εγκλωβισμένους στη Μαριούπολη, δεν έχουν θέρμανση ούτε νερό, λέει ο δήμαρχος


«Η Ρούλα Πισπιρίγκου τηλεφώνησε στον Μάνο κι αυτός δεν το σηκώνει» λέει ο δικηγόρος της


Ιδιωτικός ντετέκτιβ για την περιουσία της σπιτονοικοκυράς στην Πάτρα: Από την στιγμή που η γυναίκα πέθανε, το πληρεξούσιο στον Δασκαλάκη δεν ισχύει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης