Ιδιωτικός ντετέκτιβ για την περιουσία της σπιτονοικοκυράς στην Πάτρα: Από την στιγμή που η γυναίκα πέθανε, το πληρεξούσιο στον Δασκαλάκη δεν ισχύει

Ιδιωτικός ντετέκτιβ για την περιουσία της σπιτονοικοκυράς στην Πάτρα: Από την στιγμή που η γυναίκα πέθανε, το πληρεξούσιο στον Δασκαλάκη δεν ισχύει

«Ο κ. Δασκαλάκης μπορεί να λέει ό,τι θέλει σχετικά με τα ενοίκια και τις αποδείξεις, η αλήθεια ποια είναι» λέει ο ιδιωτικός ερευνητής Σωκράτης Στρατής - «Θα ερευνήσουμε τα πάντα, από την εποχή που το ζευγάρι άρχισε να μένει στο σπίτι που τους είχε παραχωρήσει, μέχρι σήμερα»

spitonoikokira_patra_art
Τον γρίφο των περιουσιακών στοιχείων της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη στην Πάτρα έχει αναλάβει να λύσει ο ιδιωτικός ερευνητής Σωκράτης Στρατής, για λογαριασμό των συγγενών της στην Αμφιλοχία.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr, οι συγγενείς της συνταξιούχου φιλολόγου Ευγενίας Κούτρα-Θεοδωροπούλου που έφυγε από τη ζωή στις 13 Σεπτεμβρίου 2020 κάτω από συνθήκες που θα ερευνηθούν ξανά μετά τις εξελίξεις, επικοινώνησαν μαζί του, προκειμένου να μάθουν όλη την αλήθεια γύρω από την ταφή της και τα κληρονομικά της στοιχεία:

«Το μυστήριο με την σορό της έχει λυθεί, καθώς η γυναίκα βρέθηκε θαμμένη στο Α' Νεκροταφείο Πατρών. Δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά, γιατί και να είχε εκφράσει την επιθυμία να αποτεφρωθεί, κανένας δεν θα μπορούσε να δώσει την εντολή αυτή, καθώς χρειάζεται υπογραφή από συγγενή πρώτου βαθμού. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Έτσι, αν ζητηθεί να γίνει εκταφή της γυναίκας, να ξέρουν ότι είναι εκείνη μέσα στον τάφο» εξηγεί.

Σχετικά με το πληρεξούσιο που είχε κάνει στον Μάνο Δασκαλάκη από το πρώτο διάστημα που εκείνος μαζί με την Ρούλα Πισπιρίγκου και την μικρή Τζωρτζίνα εγκαταστάθηκαν στο σπίτι της, ο Σωκράτης Στρατής εξηγεί: «Από την στιγμή που η γυναίκα πέθανε, το πληρεξούσιο αυτό έπαψε και να ισχύει. Έτσι, έχω δώσει εντολή να ερευνηθούν όλες οι κινήσεις, προκειμένου να έχουμε επίσημα στα χέρια μας όλα τα οικονομικά στοιχεία της γυναίκας. Ο κ. Δασκαλάκης μπορεί να λέει ό,τι θέλει σχετικά με τα ενοίκια και τις αποδείξεις, η αλήθεια ποια είναι. Θα ερευνήσουμε τα πάντα από την εποχή που το ζευγάρι άρχισε να μένει στο σπίτι που τους είχε παραχωρήσει μέχρι σήμερα. Ακόμα και για το ακίνητο που λένε πως πούλησε η γυναίκα όσο ζούσε. Πουλήθηκε; Κι αν ναι, τα λεφτά που πήγαν ή που είναι. Δεν πρόκειται να την αφήσουμε έτσι την υπόθεση αυτή, γιατί είναι σοβαρή. Οι συγγενείς θέλουν να μάθουν την αλήθεια ακόμα και για τα χρέη της, ώστε να ξέρουν αν θα προχωρήσουν στην αποποίηση ή την αποδοχή της κληρονομιάς της».

Ειδήσεις σήμερα

«Η συμβίωση με τον ιό δεν θα είναι εύκολη», λέει ο Πρασσάς - Τι θα γίνει με την 4η δόση

Έφτασε στον Κορυδαλλό η Πισπιρίγκου - Γιατί είναι «κόκκινο πανί» στις φυλακές, θα προαυλίζεται μόνη

Η «μουντή» καλημέρα στο συγκλονιστικό σκίτσο του Αρκά για τις φρικαλεότητες στη Μπούτσα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης